Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilginç, karesi, karşılaşmanın, türkiyehırvatistan

Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !

Eski 06-23-2008   #1
_SiYaH_

Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !

Hırvarlar

Türkler karşısındaki en büyük yenilgilerini 1526 yılında aldılar Osmanlının Mohaç zaferiyle birlikte Hırvatistan'ın büyük bölümünü Türk egemenliğine bıraktılar Her geçen yüzyıl, Hırvatları başka milletlerin tuzağına düşürse de Türkler'in etkilerini topraklarında hep hissettiler Sırbistan'a karşı verdikleri Bosna Hersek savaşında bile

Herşey onlar için bitmişti ki bu kez de eski Sovyetler'in emparyalist etkileriyle mücadele ettiler Çok sevmedikleri Moskova'nn etkilerini silmeleri ise epey zamanlarını aldı

Hırvatlar, Beyaz Rusya'nın etkilerini zihinlerinden henüz silememiş olacak ki Milli Takımın tarihi çeyrek final zaferini Türkiye'ye getiren penaltıları, Rus ruletine benzettiler Karşılaşmanın hemen ardından Hırvat kaynaklı web sitelerinin bir çoğu; Rus ruletinin en cesur tarafı olarak gösterdikleri Türkiye'nin, tetiğe korkusuzca bastığını yazdı Bazıları da Terim'in cesaretine hayran kaldı

Bu yorumu yapanlar daha önce Türkiye'yi küçümseyen yorumlar yapmış, Hırvatistan'ın en önemli sitelerinden biri Rosetti'nin annesinin Hırvat olduğunu öne sürerek "12 futbolcumuz Rosetti mi olacak?" şeklinde bir iddiayı gündeme getirmişti

Futbol azizliğini bir kez daha gösterdi Rosetti'yi 12 oyuncu ilan edenlerin objektiflerine bu kez farklı bir görüntü yansımıştı Deklanşörün ölümsüzleştirdiği an ise Hırvatistan'ın son penaltısını kullanan ve topu Rüştü'ye isabetleyen Mladen Petric'i, hakem Roberto Rosetti teselli ettiği an oldu

_APOCALYPTİCA_
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !

Eski 06-23-2008   #2
seyito

acıdım yaa yazık beee hakem bile teselli vermeye çalışmış
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-23-2008   #3
serserii

ben hiç acımadım valla bizi yenmek için neler neler yaptılar bence bunu HA KET Tİ LERR

Eski 06-24-2008   #4
kar_tanesi

ben de acımadım hakem maç boyunca bize karşıydı bize gereksiz sarı kart gösterdi onlara bir tane bile göstermediBize haksızlık yapıldı ama yine de biz kazandık Ayrıca şimdi bizim oyuncu kıtlığı çekmemizi sağladı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #5
kezban

çok komik çıkmış yaaanneciiim sütümü elimden aldılar der gibi :D:D:D
ağlamöa bebek ağlama:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #6
alper1482

Haketmişlerdi ayrıca hakemde adil bi maç yönetmedi zaten
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com