|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilginç, karesi, karşılaşmanın, türkiyehırvatistan |
![]() |
Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi ! |
![]() |
![]() |
#1 |
_SiYaH_
|
![]() Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !![]() Hırvarlar ![]() ![]() ![]() Türkler karşısındaki en büyük yenilgilerini 1526 yılında aldılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey onlar için bitmişti ki bu kez de eski Sovyetler'in emparyalist etkileriyle mücadele ettiler ![]() ![]() Hırvatlar, Beyaz Rusya'nın etkilerini zihinlerinden henüz silememiş olacak ki Milli Takımın tarihi çeyrek final zaferini Türkiye'ye getiren penaltıları, Rus ruletine benzettiler ![]() ![]() ![]() Bu yorumu yapanlar daha önce Türkiye'yi küçümseyen yorumlar yapmış, Hırvatistan'ın en önemli sitelerinden biri Rosetti'nin annesinin Hırvat olduğunu öne sürerek "12 futbolcumuz Rosetti mi olacak?" şeklinde bir iddiayı gündeme getirmişti ![]() Futbol azizliğini bir kez daha gösterdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi ! |
![]() |
![]() |
#2 |
seyito
|
![]() Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !acıdım yaa yazık beee hakem bile teselli vermeye çalışmış ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
serserii
|
![]() Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !ben hiç acımadım valla bizi yenmek için neler neler yaptılar bence bunu HA KET Tİ LERR ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !ben de acımadım hakem maç boyunca bize karşıydı bize gereksiz sarı kart gösterdi onlara bir tane bile göstermedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !çok komik çıkmış yaa ![]() ağlamöa bebek ağlama:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
alper1482
|
![]() Cevap : Türkiye-Hırvatistan Karşılaşmanın En İlginç Karesi !Haketmişlerdi ayrıca hakemde adil bi maç yönetmedi zaten ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|