![]() |
Tek Kişilik Sınıftan Mezun Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Tek Kişilik Sınıftan Mezun OlduTek kişilik sınıftan mezun oldu Adana DHA Adana Sabancı Anadolu Tekstil Teknik ve Anadolu Meslek Lisesi Örme Bölümü öğrencisi Gamze Yücel (18), arkadaşları sınıfta kalınca bir yıl boyunca sınıfta tek başına okuyup bölümünün tek mezunu oldu ![]() Gamze Yücel Dokuma, terbiye, konfeksiyon, kalite kontrol, tasarım ve örme bölümlerinin bulunduğu okuldan bu yıl 118 öğrenci mezun oldu ![]() Örme bölümünün tek öğrencisi olan Yücel, okuduğu bölümde başka öğrenci kalmadığı için tek başına sahneye çıkıp kep fırlattı ve öğretmeninden bölüm birinciliği belgesini aldı ![]() ‘Tek başıma okudum’
“Öğretmenlerimiz beni örme bölümüne yazdırmış ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı kültür derslerini diğer bölümlerdeki öğrencilerle birlikte okurken, meslek ve diğer kültür derslerimi tek başıma gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milliyet
![]() |
Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun Oldu |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun OlduAzim işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun OlduTeşekkürler ilginiz için,Çok ilginç bi durum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun OlduNe güzel bomboş bir sınıf |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun Oldune kadar enteresan yaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tek Kişilik Sınıftan Mezun OlduSessiz sakin ne güzel ders çalışmıştır valla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|