![]() |
İşte Tuncay Özkan Gerçeği.... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() İşte Tuncay Özkan Gerçeği....Tuncay Özkan, gerçekleri bir kez de internet sitesinde açıkladı Tuncay Özkan, kendisi hakkındaki eleştirilere, bir kez de 'bizkackisiyiz ![]() İşte o yazı Gözlerim fal taşı gibi açılıyor duyduklarım karşısında ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanaltürk’ü kurmak için çıktığımız yolculukta 2003, bizi nelerin beklediğini biliyorduk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türkiye’de çoğulcu sistemin devamı, parlamentoda tek sesliliğin engellenmesi ve özellikle CHP ile MHP' nin parlamentoda yer alabilmesi için çok çabaladık ![]() Peki bunları neden yaptık? Türkiye’de zaman ve hafıza arasında inanılmaz bir sorun var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz bir karar alıyoruz, dostlarımız, birlikte yolculuk yapa geldiklerimiz, geleceğe de birlikte yürüyecek olanlar: Televizyon kuracağız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra yol arkadaşlarımız çıkıyor ortaya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Örsle çekiç arasında ne kadar iyi ve çok dövülürsek o kadar çelik olacağız ya ![]() ![]() ![]() Kanaltürk’de yayınlar yayınlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yürü git işine, AKP daha 20 yıl iktidarda gitmez” dediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra Ankara Tandoğan’da 50 bin kişinin katıldığı ilk meydan mitingi ![]() Kanaltürk yayınlıyor hepsini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 Temmuz öncesinde almak isteyenlerin ardı arkası kesilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuştum göz yaşlarımı sile sile ![]() ![]() ![]() Dile kolay tam dört yıl hiç susmadan Kanaltürk’de, sokaklarda meydanlarda toplantı salonlarında, mahkeme salonlarında, savcı karşısında hep konuştum ![]() Sus dediler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adam geldi 22 temmuz öncesi al sana 125 milyon dolar, sat dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sokaklarda herkes önceleri korkarak sonraları sırtımızı sıvazlayarak mücadelemizi destekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 22 Temmuz gecesi yayında, köşelerinde de yazdılar kavruldum sonuçlar açıklandıkça, yandım Türkiye’m için ![]() ![]() Bir kısmı açıkça bitti işin artık canını kurtar dediler ![]() RTÜK birbiri ardına cezalar yağdırmaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reklam geliri bitti ![]() Çalışanlar için artık namus ve onur işiydi Kanaltürk’ü yayında tutmak ![]() Direniş başladı ![]() Ben de kapı kapı gezip yardım istedim ![]() ![]() ![]() Mali incelemeler öyle bir hale geldi ki, şirketin bütün bilgilerini iktidar gazetelerinde yayınlamaya ve açıkça saldırmaya başladılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşündüm kendimce, bu faşistler karşısında ne yapmalı? Tuncay Özkan ne yapmalı? Borç gırtlakta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 12 Eylül 2007 de Tuncay Özkan çok önemli açıklamalar yapacak ana haber bültenin de, diye alt yazı döndü Kanaltürk ![]() 12 Eylül günü karar verdi RTÜK: Kanaltürk ün ana haber bülteni kapatılacak ![]() 13 Eylül günü çıktım ve açıkladım ekranda ![]() ![]() ![]() ![]() Stüdyoda konuştum, yukarıya çıktım bende varım diye yazacağım internete, bir baktım ki üye numaram 30 binlerde ![]() Sonra Kanaltürk de her gece anlattım niye faşizme teslim olmayacağımızı ![]() 1 milyon yürekli vatansever istedim, 1 milyon 300 bin kişi geldi ![]() Bende onlarla yeni bir kavga başlattım ![]() ![]() ![]() Vay sen misin bunu yapan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alın diye yalvarıyorum, kimse almıyor ![]() ![]() Belli ki artık binayı üstümüze yıktırmaya çalışıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çalışanlar bastırıyorlar , haklılar ![]() ![]() ![]() Vergi dairesi hacze geliyor, haklılar ![]() ![]() ![]() Kimse dönüp bakmıyor, haklılar ![]() ![]() ![]() Maliyeciler çay ve şeker satan dükkanın defterlerini incelemeye almışlar, dükkan sahibi çay ve şeker satmak istemiyor bize, haklı ve haklılar ![]() ![]() ![]() Film satan şirketleri arıyor maliyeciler inceleme yapacağız diye bastırıyorlar, haklılar ![]() ![]() ![]() Reklam verenlerin defterleri incelemeye alınıyor, haklılar ![]() ![]() ![]() Bedava film veren bir dost, arıyor maliyeciler, film verme diye, azarlıyor onları, maliyeciler haklılar ![]() ![]() ![]() Bütün kredi kartlarımız iptal edildi, eden bankalar haklılar ![]() ![]() ![]() Programlar için kanalda çekim yapacak kameraman kalmadı, dekorcu arkadaşları kameraman yaptık, çekimler kötü ama onlar haklılar ![]() ![]() ![]() Gidip konuşuyorum ama nafile kimse de para yok, haklılar ![]() ![]() ![]() Çekimlere çalışanlar gelemiyor artık, haklılar ![]() ![]() ![]() Biz kaç kişiyiz de para toplamak istiyorlar onlar haklılar ama ben karşı çıkıyorum bu yönteme, çünkü onların yöntemi bu Fetullahçıların ve diğer yobazların, ben haksızım, onlar haklılar ![]() ![]() ![]() İnternet sitesinin giderleri için yapın dedim reklam topladılar, 3 aylık para 150 milyar, haklılar ![]() ![]() ![]() Kavga devam ediyor bu sırada, ergenekon diye İlhan ağabeyi almışlar ,geldim, bir araya geldik Cumhuriyet demokrasi mabedi dedim, dedik , seni de alacaklar almalılar diye bağırıyor karşı koro ,haklılar ![]() ![]() ![]() Kanalın borçları vergi ve SSK çıkmış 12 milyon dolara, icra başladı, haklılar ![]() ![]() ![]() Programlarda başımıza geleni anlatıyoruz, anlamamışlar haklılar ![]() ![]() ![]() Türkiye’de demokrasi ve özgürlüğü savunan bir kanalı, zorla kapatıyor iktidar, sus pus olmuş ülke haklılar ![]() ![]() ![]() Danıştay’a başvurmuş RTÜK, 13 ![]() ![]() ![]() ![]() Maliye iki gün sonra yerinde satışla makine ekipmanı başkalarına devredecek, haklılar ![]() ![]() ![]() RÜTÜK yazmış fermanı, kapat vericilerin anahtarını diye, haklılar ![]() ![]() ![]() Maliye satışa geliyor, haklılar ![]() ![]() ![]() Çalışanlar para olmazsa artık bittik diyor, haklılar ![]() ![]() ![]() Can yoldaşlarımda artık ne diş kaldı, ne de tırnak, dayanamıyorlar haklılar ![]() ![]() ![]() Satın almak istiyorlar kanalı, ama alıcılar Fetullahçı, ne yapmalı? Başka kimse almıyor, yalvarıyorum, rica ediyorum, alın diyorum bizden kimse almıyor ![]() ![]() ![]() Haklılar ![]() ![]() ![]() Bir Tuncay Özkan haksız ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan ne yapmalı? Yanıt veriyor : “Ölmeliydi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanal zaten başıma yıkılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kanaltürk satılmak zorunda mıydı? -Zorundaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan kanalla birlikte “Biz kaç kişiyiz “hareketini de sattı ![]() ![]() ![]() -Zırva tevil götürmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz kaç lirayız, hatta biz kaç dolarız ![]() ![]() ![]() -Bunu diyen erdemsizlerin amacı kendi siyasal yolculuklarına adam toplamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz Kaç Kişiyiz karşısında yenilecekler ![]() ![]() Kanaltürk’ü satan Tuncay Özkan vatanı da satar ![]() ![]() ![]() -Bunu söyleyen dostlar, evet asıl o dostlar sattılar bizi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan kendisini de mi sattı? -Tuncay Özkan‘ın ölüsü bırakırsa Mustafa Kemal’in sancağını, gelip tükürün mezarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan gizli Fetullahçı mı? -Bu numara da bazı korkak solcu siyasetçilerle Fetullahçıların oyunu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan Amerikan ajanıymış ![]() ![]() ![]() -Bunu söyleyenler daha 22 temmuz öncesinde beni kahraman ilan ediyorlardı, kendileri için oy isterken ![]() ![]() Tuncay Özkan Fetullahçılardan aldığı parayla bölünmeye yol açacak parti kuracak ![]() ![]() ![]() -Bunlar öylesine bir kitle ki tam 26 yıldır aynı şeyi söyleyip bölünmeden aynı şeyi yapmaya devam ediyorlar ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan bölücüdür ![]() ![]() ![]() -Hadi oradan diyorum ![]() ![]() ![]() Aslında Tuncay Özkan ![]() ![]() ![]() ![]() Bir halk çocuğu, devrimci, milliyetçi, devletçi, cumhuriyetçi, laik,halkçı ve anti emperyalist olarak ,bugün hüküm süren katiller demokrasisi, hırsızlar düzeninin bitmesini istiyor ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan’ın halkla buluşmasına engel olunması zorunluluktur ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun için Tuncay Özkan’ a ve Biz Kaç Kişiyiz hareketine vurulmalıdır ![]() ![]() ![]() Umutlar dağıtılmalıdır ![]() Doğan güneş karartılmalıdır ![]() Vatan ![]() ![]() ![]() Namus ![]() ![]() ![]() Ahde vefa ![]() ![]() ![]() Ayaklar altına alınmalıdır ![]() ![]() ![]() Buradan söylüyorum, kavga bu düzenin hırsız ve katilleriyle, Atatürk aydınlığını hakım kılmak isteyenler arasındadır ![]() Bu kavgada bizim kaybetmemiz söz konusu dahi olamaz ![]() Biz bu kavgayı kazanacağız ![]() Mustafa Kemal, Sakarya’nın doğusuna çekildi diye savaş mı kaybetti? Biz onun neferleri, yurttaşları savaş kaybetmeyiz ![]() Bu ilim, irfan ve vatan davasını da kaybetmeyeceğiz ![]() Bir süre sonra Tuncay Özkan’ın yaptığının nasıl bir stratejik anlamı olduğunu herkes görecektir ![]() Türkiye’nin, yeni çağının; bu en başlangıcında, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaşasın özgür ve bağımsız Türkiye ![]() ![]() ![]() Tuncay Özkan |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İşte Tuncay Özkan Gerçeği.... |
![]() |
![]() |
#2 |
*Lejyoner*
|
![]() Cevap : İşte Tuncay Özkan Gerçeği....Bakalım neler yapacak bu şahıs, takipteyiz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|