|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bana or or, gelmedinmi, kocaman, olmazlıklarla, or or ellerinde |
![]() |
//Ellerİnde Kocaman Olmazlıklarla Gelmedİnmİ Bana// |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
//Ellerİnde Kocaman Olmazlıklarla Gelmedİnmİ Bana//Ceplerinde kocaman olmazlarla gelmedin mi bana, olamazlarla
Bütün imkansız(lık)larını yanına alarak ![]() ![]() ![]() Git dedim, gitmeleri bilemedin, Kal dedim kalmayı beceremedin ![]() ![]() ![]() Olmaz dedim, olamaz dedim ![]() ![]() ![]() Bir defa daha Görmeliyim dedin ![]() ![]() İmkansız dedim ![]() ![]() ![]() Gittiği yere kadar dedin ![]() ![]() Ceplerindeki bütün olmazlara, Olamazlarla karşılık verdim ![]() ![]() Yenildim ![]() ![]() ![]() Şimdi, ayrılık ağır, hala ezberimdesin diyorsun ![]() ![]() ![]() Şimdi, Ölmek istiyorum, kendimi öldüreceğim diyorsun ![]() ![]() ![]() Ya ben bana yaptıkların, bana yaşattıkların ![]() ![]() ![]() Ne Önemi var ![]() ![]() ![]() Üzülme ![]() ![]() ![]() Herşeyi aşacağız ![]() ![]() ![]() Ben yanındayım ![]() ![]() ![]() Hep yanındayım ![]() ![]() ![]() Boş Vaatler ![]() ![]() ![]() Ölümle yaşam arasında ki ince çizgideyim şimdi, Sebep olma demiştim, sebebim olma ![]() ![]() ![]() Dinlemedin ![]() ![]() ![]() Bir Aşka bir kurban yetmezmiydi? Yada bu aşk kaç bilinmeyenli bir denklemdi ![]() ![]() ![]() Çözemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git dedim ![]() ![]() ![]() Gitmeleri bilmedin ![]() ![]() ![]() Kal dedim ![]() ![]() ![]() Kalmayı beceremedin ![]() ![]() ![]() Yanımdaydın ![]() ![]() ![]() İsteseydin canımda olurdun, canım oldun ![]() ![]() ![]() Şimdi neyin hüznü bu yaşadığın? Neyin pişmanlığı? Ceplerinde kocaman olmazlarla gelmedin mi bana, olamazlarla Yaşadığın pişmanlıklarıda koyup ceplerine git şimdi ![]() ![]() ![]() alıntı
|