Hayat..... Dur Bekle Beni, |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Hayat..... Dur Bekle Beni,![]() Çok güvendim galiba ![]() ![]() Çok inandım ![]() ![]() Hep yanımda kalırsın sandım Bir gittin ![]() ![]() Boşluğunu doldururken yerine koyduğum her sureti SEN sandım! Gözlerine baktığımda, kayboluşumun nedeni gözlerindir sanma ![]() ![]() ![]() Her insan kendini kaybolmuş hisseder boşluğa bakınca! ![]() ![]() 'Hayat ![]() ![]() ' Dur bekle beni, Dizlerimde derman kalmadı ardından koşacak! 'Aşk ![]() ![]() ' Her geçen gün öldürme yüreğimi; Bi can daha kalmadı verecek! 'Mutluluk ![]() ![]() ' Kaçma benden her defasında, Bu sefer değerini bileceğim senin! 'Acı ![]() ![]() ' Uzak dur benden, Hiç sevemedim ben seni! 'Hüzün ![]() ![]() ' Esir etme artık beni, Ben zamanıyla çok büyüttüm seni ![]() ![]() Vee ![]() ![]() ''Sen ![]() ![]() '' Daha fazla yorma beni ![]() ![]() ! Ben fazlasıyla ödedim, Senin uğruna kaybettiklerimin bedelini ![]() ![]() !![]() __________________ alıntı
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni,Gerçekten çok anlamlı paylaşım için sağol arkadaşım
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni,Sende sağol arkadaşım o güzel yüreğine sağlık |
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni, |
|
|
#4 |
|
_samyeli_
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni,çok güsel paylaşım yüreğine sağlık ![]()
|
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni, |
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Hayat..... Dur Bekle Beni,Teşekkürler sizinde okuyan gözlerinize sağlık |
|
|
|