![]() |
Uzatma €llerini... Uzak Olsun, !stemez... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Uzatma €llerini... Uzak Olsun, !stemez...![]() Bilmiyorum hangi gözlere daldıgını Kim aldı yerimi? Hangi sözler kandırdı? ![]() ![]() Utanıyorum özlemeye! Elime yüzüme bulaştırdın aşkı Darmadagınım Silinmeyen anılar kaldı, yırtıp atamadıgım ![]() ![]() ![]() Söylesem sevdigimi, gelir misin bilmem ama gelsende uzaksın ![]() ![]() Gelsende yasaksın ![]() Konuştukca düşeceksin gözümden Kendini aklamaya çalıstıkca iğrenmeye baslayacağım ![]() Sus ki içim de büyüttügüm sevgilim bizi hep yaşatsın ![]() Ben seni ölürcesine severken sen beni sevginle öldürdün ![]() Kızmıyorum ki sana, Sadece özleyip söyleyemiyorum Sıkışsa da sol yanım, inan ki alişiyorum ya da öyle sanıyorum ![]() Senden gelenlere ne zaman yok diyebildim ki zaten? Ağladıgım gecelerin hesabını sormuyorum Yaşanacakmış! diyebiliyorum artık ![]() Nefret etmiyorum senden! sadece beklemiyordum ![]() Bir zamanlar aşka inandırıp yanılttın beni Sen "bitmez" derken yine inanmıştım sana Yine başardın! Yanılttın beni ![]() ![]() Şimdi hiç uğraşma Gücün yetmez herşeyi unutturmaya ![]() Çınlasa da sesin kulaklarımda, gitmezse de hayalin gözlerimin önünden, rüyaları tek sevmemin nedeni sen olsanda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen bi git Ben hallederim ![]() ![]() Bugün olmazsa yarın unuturum ![]() Önce seni ![]() ![]() Sonra ben zaten yok olurum ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Uzatma €llerini... Uzak Olsun, !stemez... |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : Uzatma €llerini... Uzak Olsun, !stemez...bir yandan yorum yazmak istiyorum ama bir yandanda yorum yapamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|