![]() |
CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!günün geyiği Dün elektronik postama bu başlıkla bir mesaj geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arda ve Nihat'ın gollerini amuda kalkarak atmaları gerekiyordu belki? Hemen yaptığımız hatalar dizildi gözümün önüne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bu düşüncelerle cedelleşirken gelen mesajı okumaya başladım; "CHP, Anayasa Mahkemesi'ne giderek maçın iptalini talep etmeye karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Galiba yine 'Viyana'dan döneceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
edenbulur23
|
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!İnanamıyorum yaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!gülmekten öldüm yaa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!Evet arkadaşlar elimize gelen son bilgilere göre söz konusu maçta ciddi laiklik karşıtı eylemlerin gerçekleştiğinin asılsız söylemlerle değil,bir fiil verkisini veren haddini bilmez kişilerin ülkenin bölünmez bütünlüğüne kasdetmek için tirübünlerde yerlerini aldığını,Yalçınkaya PAŞAM eline geçirdiği dedesinden kalma Nikon marka fotoğraf makinasıyla belgelemiştir,yaşasın nihayet Yalçınkaya somut bir delil buldu,resimler ilişikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!hııım evet ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!Evet hiç olmazsa Yalçınkaya paşam için youtube videolarından daha gerçekçi görüntüler bunlar,şimdi Akp yandı ![]() ![]() ![]() Artıkın Moon Tarikatı üyelerinden Baykal'ın partisi CEHAPE'yi iktidara getirebiliriz,gariplerim halk oyuyla iktidara gelemiyorlar bari böyle otursunlar o koltuğa,bir başkası daha güçlü şekilde geri gelene kadar,tıpkı Menderes'ten sonra Tayyip'in gelmesi gibi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bbk
![]() |
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!hay allahım ![]() bunu gerçek bi haber olarak verseniz şaşmazdım açıkçası ![]() yahu %99 u müslüman olan bi ülkede yaşıyoruz ama bunu tam anlamıyla yaşayamıyoruz ![]() dinimizi bizlere yarım yamalak yaşatıyorlar adamlar işlerini çok iyi yapıyorlar ya;)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
su perisi
|
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!Edebiyatınızda çok kuvvetli Sevgili Vandetta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
su perisi
|
![]() Cevap : CHP, maçın iptali için yargıya gidiyor!İnanırmısınız sevgili Vandetta, ben bu olaylara tamamıyla tarafsızım ve bu tür konuşmalara gerçekten üzülüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|