![]() |
Seni Çok Özlüyorum..Hem De Çok.. |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Seni Çok Özlüyorum..Hem De Çok..Yeni yetme hüzünlere müptela, kendimden sorumsuz günler, aynaya bakmaya mecalim yok ![]() ![]() ![]() Kıştır belki, yağmurdur bu efkar ![]() ![]() Geçer mi derdim; geçmez ki derdim ![]() ![]() Duvarların var, cevaplarım yok ![]() ![]() Bugün de günlerden sensizlik, hiç kutlu olmamış bir kimsesizlik ![]() ![]() Sabahlar da esmerse artık gecelere inat, şımarmaya yüz tutmuş buram buram ![]() ![]() Beyaz bir buluta hasret içimdeki gökyüzü, ama ihtimalim yok ![]() ![]() Çerçevesiz vuslatlara gebe, bir kekremsi dua dilimde ![]() ![]() Karalar kuşanmışlığıma ve gereksiz kafiyelerime mecbur bu hal, gittikçe bitmiyor bu yol ![]() ![]() Kaç gecedir uykum yok, düşlerim yok, üstelik düşmüşüm kaldıranım yok ![]() ![]() ![]() Evcil kılıklı bir sukunet bu, umursa beni ![]() ![]() Başıboş temenniler biriktirdim ama sözcüklerle çürümüyor hasretine biriken acılar ![]() ![]() Saatim yok gerçi vaktim de yok ![]() ![]() Ben seni çok özlüyorum, hem de çok ![]() ![]() ALINTIDIR
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Çok Özlüyoruöm..Hem De Çok.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Seni Çok Özlüyoruöm..Hem De Çok..Karalar kuşanmışlığıma ve gereksiz kafiyelerime mecbur bu hal, gittikçe bitmiyor bu yol ![]() ![]() Kaç gecedir uykum yok, düşlerim yok, üstelik düşmüşüm kaldıranım yok ![]() ![]() ![]() tşklrr ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seni Çok Özlüyorum..Hem De Çok.. |
![]() |
![]() |
#3 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Seni Çok Özlüyorum..Hem De Çok..bn tşk ederm cnm |
![]() |