D.E.R.T-İlham Perisi |
06-21-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
D.E.R.T-İlham Perisi!!!DERT-İlham Perisi!!! Akşamlar başkaydı temmuz ayında Sanmaki yaşadım ben o bir ay boyunca Maziye bulup söyle O yaz gezerdik elele Bu gönül seni seve seve Yıprandı bi kere Bu şarkımın ilham perisi Benim sevgim dünyadan ötesi Seviyorum demiştim bikeresi Bu kalbimin sevgilisi Sabah sabah kalkardık Papatyalar toplardık Bize deli derlerdi Ama aşıktık Denizlere girerdik Kuğulara bürünürdük Sonrada örtünürdük Ama yinede üşürdük Bu şarkımın ilham perisi Benim sevgim dünyadan ötesi Seviyorum demiştim bikeresi Bu kalbimin sevgilisi Nerden bilebirildim Öylece çekip gideceğini Şimdi cennette Beni dinlediğini bu şarkının sözleri *KeDi KeSeN* üyemize hediye edilmiştir!
06-21-2008 | #2 |
Psiqo_PH@n
|
Cevap : D.E.R.T-İlham PerisiŞİİrle aram olmamasına rağmen başarılı yazıldığını söyleyebilirim |
Cevap : D.E.R.T-İlham Perisi |
06-21-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : D.E.R.T-İlham PerisiÇook güzel bir sarkı Tşkler:) |
Cevap : D.E.R.T-İlham Perisi |
06-21-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : D.E.R.T-İlham Perisiben tşkr ederim