![]() |
Beni Anlatan Yanlızlık ): |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Beni Anlatan Yanlızlık ):"BiLiyorum bu hayat beni istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ben ondaN zaman çaLıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Ben ondaN kaLbimin saf kaLmı$ yanLarını çaLıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onun benden ne istediqini biLmemezLikten qeLiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bu yüzden hem kendime, hem hayata qecikiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnan ne zamandır tanımıyorum kimseyi ![]() ![]() ![]() ![]() Tanıdıqımı sandıqım insanLar öyLesine çabucak deqi$iyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() sonunda öfkem yine kendime oLuyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qecenin bir wakti qünLerdir dikkatLi bakmadıqım aynaya soruyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "kimsin sen " diye ![]() ![]() ![]() ![]() NasıL bir yaLnızLık bu ki, onca sessizLikten artık sadece kendimden hesap sorabiLiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Herkes öyLesine korkmu$ ki hayattan ![]() ![]() ![]() ![]() kendi hikayesinden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve öyLesine sarıLmı$Larki korkuLarına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ba$ka nedeni oLamaz bu mah$er yaLnızLıqının ![]() ![]() ![]() ![]() Tanrım; yandı özLediqim her$eY korkuLarımLa birLikte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi bir sen kaLdın, bir de yüzümdeki kanayan ı$ık ![]() ![]() ![]() ![]() hep kayboLdu o a$k dedikLeri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o sewqi dedikLeri her bo$Luk bana seni hatırLattı anLamadıLar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin bana öqrettiqin o inatçı sabrı biLmediLer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaderimi küçümseyip hep karanLık qöLqeLere sıqındıqımda , qördüqüm her $ey sonunda seni hatırLattı bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() $imdi bana bir iyiLik yap ne oLur : " Bana bu hayattan daha kötü dawran ne oLur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat beni incitti ![]() ![]() ![]() ![]() Sen daha kötü inciT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:( |
![]() |
![]() |
#2 |
Psiqo_PH@n
|
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(Veda mektubu gibi olmuş,Güzell ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
black__eyes
|
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(coq qzldi okurken qzlerim doldu diyebilirm tşkr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hey_crazygirl
|
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(çok gsldii teşekkürler:img-cray:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(Acıyla yaşanmıyor,gönlümüzü kanatıp acıdan medet ummak yerine,acıya inat,gülüp eğlenmek daha mantıklı geliyor bana,hayata dair temennilerimiz acı değil mutluluk olmalı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(Çok anlamlıydı bizimle paylaştığın için sağol
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Beni Anlatan Yanlızlık:(:(:(bn tşk edermm ark ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|