![]() |
Bölgesel Zayıflama Diyet İle Mümkün Mü? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bölgesel Zayıflama Diyet İle Mümkün Mü?![]() “ Diyete başlamak istiyorum ancak zayıflayınca yüzüm çöküyor ![]() ![]() “Bel ve basen bölgem iyi fakat bacaklarım çok kalın ![]() ![]() ![]() “Göğüs ölçüm küçülsün istiyorum bunun için bir diyet yok mu ?” Maalesef diyorum danışanlarıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neler olabilir bu egzersizler ? BACAK İÇİ İÇİN : Eğilip kalkın ! Bacak içi kaslarınızı sıkılaştıran ve sarkmasını önleyen bu hareketi yaparken bacaklarınızı iki yana açıp, 15 defa, oturur gibi, aşağıya eğilip kalkın ![]() Bacağınızı sağa sola oynatın ! Ayakta dururken tek bacağınızı biraz ileri doğru açın ve yapabildiğiniz kadar sağa - sola oynatın ![]() ![]() Makaslayın ! Yere dirseklerinizin üzerinde duracak şekilde uzanın ![]() ![]() BASEN BÖLGESİ İÇİN : Bacağınızı havaya kaldırın ! Kalçalarınızı çalıştıran bu hareket için bacaklarınızı sırayla havaya kaldırıp indirin ![]() ![]() Havaya doğru itin ! Oldukça etkili olan bu egzersizde şekildeki gibi durun ve her iki bacağınızı da sırayla 15 kez havaya kaldırıp indirin ![]() Yerden teması kesin ! Sırt üstü uzanın ve bacaklarınızı sırayla havaya kaldırıp indirin ![]() Her bacak için 15 kez ![]() GÖĞÜS BÖLGESİ İÇİN : Şnav çekin ! Kollarınızın üzerinde durarak aşağıya eğilip kalkın ![]() ![]() Kollarınızı yuvarlayın ! Yatarken kollarınızı iki yana açın ve ellerinizi yumruk yapın ![]() ![]() Ellerinizi birbirine bastırın ! Göğüsler için son harekette, ellerinizi ortada birleştirin, tüm gücünüzle birbirine bastırın ![]() Bunu 20 kez yapabilirsiniz ![]() Kolaylıklar… |
![]() |
![]() |
|