![]() |
Özürlü Fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Özürlü Fıkralar![]() TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BIR KITAP HEDIYE EDILIR ![]() ![]() TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR -bu kitapta ne yaziyo? -okuyunca ogrenirsin ![]() ![]() ![]() -ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana? -ok bak simdi senin evinde akvaryum var mi mesela -evet var ![]() ![]() ![]() -o zaman icinde su da vardir? -evet var ![]() ![]() ![]() -içinde su varsa balik da vardir ![]() ![]() ![]() ![]() -evet var ![]() ![]() ![]() -balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen? -evet ![]() ![]() ![]() ![]() -hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde? -evet -o zaman senin sevgilin de vardir? -evet var -yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir? -evet var ![]() ![]() -e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir? -evet ![]() ![]() ![]() -bak gordun mu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru giderken dursunu gorur ![]() ![]() ![]() -temel o ne? -duz mantik kitabi! -nasi bisiy bu anlat bakiim ![]() ![]() ![]() -bak simdi -sizin evde akvaryum var mi? -yook! o zaman sen ibnesin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Temel bir gün bir hayvanat bahçesine gitmiş ![]() ![]() ![]() -Ula bu nası oliyi? Adam: -Her zaman daha zeki olan yaratıklar kendinden daha az zeki olanları yönetebilirler demiş ![]() ![]() ![]() Aldatıyosam Sebebi Var Alışveristen sonra evine dönen Kadın kocasını yatakta genc ve guzel bir kadınla yakalayinca dehşete düşer ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Eve donerken bu zavalli kizi gordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Müsrif "Salamon be! Benim hanım çok müsrif, para yetişmiyor ![]() ![]() ![]() - Acıdım sana be Mison ![]() - Ne bileyim ben, verdiğim yok ki ![]() ![]() ![]() At Yarışı: Temelle dursun bi gün sinamaya giderler filmde bir at yarisi sahnesi vardir ve temel dursuna sorar -iddaya varmisun ben diyrum 1 ![]() ![]() dursun -Oldi benda 2 ![]() iddayi temel kazanir ve temel dursunun 5 milyonunu alir ertesi gun temel dursunu arar -Dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmistum vicdanum rahat etmedi onun icun aradum ![]() Dursun: -Benda seyretum ![]() Temel: -O zaman niye 2 ![]() Dursun: -Süpriz oynadum daa Hayalet "3 Arkadaş yolda yürürlerken kestirme bir yol bulmuşlar ![]() ![]() ![]() Hayalet olduğunu düşünen bu 3 arkadaş titreye titreye ilerlemeye devam etmiş ![]() ![]() - Amca ne yapıyorsun ![]() ![]() Adam:- Adımı yanlış yazmış or ![]() ![]() İŞsiz: Adamın biri iş için bir şirkete başvurur ![]() -Neden iş arıyorsunuz ![]() -işsiz olduğum için ![]() -Mesleğiniz nedir ![]() -Pariste timsah avlarım ![]() -iyi ama kardeşim pariste timsah bulunmazki ![]() ![]() -Ben niye işsizim zannediyorsunuz ![]() ![]() ![]() -Programımızı tamamlamak için dört yıl daha istiyoruz! -Programiniz nedir? -Dört yıl daha görevde kalmak! Kamyon Şoförü Temel kamyon söförüymüs ![]() patladigini farketmis ![]() ![]() Bir tarafta pazar kuruluymus ve yüzlerce insanin alisveris yapiyormus ![]() tarafta ise küçük bir çocuk yolun ortasinda oyun oynamaktaymis ![]() hizli bir sekilde düsünerek "pazar yerune çirersem pi sürü insan ölür en eyisu çocigu ezeyum" demis ![]() Ertesi gün gazetelerde söyle bir baslik; "pazara giren kamyon dehset saçti ![]() 150 ölü" Temel e sormuslar : - Sende hiç kafa yokmu? Bu kadar insani ezecegine bari çocugu ezseydin ![]() Temel cevap vermis : - Ula siz benu salak mi sandunuz? Bunu bende düsündüm ![]() ![]() ![]() ezecektim ama cocuk pazara dogri kosunca ben ne yapayim? Bir gün fazla Adama sormuslar: -Kaç gün oruç tuttun? -Hastaligim nedeniyle, ancak bir gün tutabildim! Ayni soruyu, orada bulunan Bektasiye sorunca, hiç istifini bozmadan yanit vermis: -Bu arkadas benden bir gün fazla tutmus!"
![]() |
Cevap : Sesli Fıkralar |
![]() |
![]() |
#2 |
b@ron
|
![]() Cevap : Sesli FıkralarSözümona Bilgi Yarışması ![]() ![]() ![]() Bir de büyüklerin ezberciliğe dayanan eğitiminde, bir yığın ismi belleğine yazıp, sorulduğunda tekrarlamanın bilgi işareti sayılmasındaki komikliğe bakın: Dünya bilgi şampiyonasında, bir aday finale kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() -Kartaca hükümdarı Anibal, bildiğiniz gibi filin üstünde savaşırdı ![]() -Anifilbacus ![]() ![]() -“Bravo, bildiniz!” diyor spiker ![]() ![]() -Napolyon’un Waterlo savaşından önce kaldığı otelin sahibinin ismi nedir? -Mösyö Piere Vincent ![]() ![]() -“Bravo doğrusu, bunu da bildiniz” diyor spiker ![]() ![]() -Firavun Keops zamanında yapılan piramitte çalışan işçilerin ustabaşısının ismi nedir? Herkeste kıpırdanmalar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|