![]() |
Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:( |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:(Unut gittiğin bir yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ![]() ![]() ![]() Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ![]() ![]() ![]() Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:( |
![]() |
![]() |
#2 |
!!juninho!!
|
![]() Cevap : Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:(Gülüşlerim vardı benim ![]() ![]() ![]() snn şu meşhur söz:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:(eed cnm hyt zorluo napalım bn de tşk ederim :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
b3Güm
|
![]() Cevap : Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:(hastaım bu şarkıya ve sözlerine çok seviorum emre aydını ve şarkılarını :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Emre Aydın- Unut Gittiğin Bir Yerde ..:(eed cnmm bnde :D
|
![]() |
![]() |
|