|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anıları, doğum, dolu, güven, hikayeleri, huzurlu |
![]() |
Doğum Hikayeleri ,Anıları - Huzurlu Ve Güven Dolu Bir Doğum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğum Hikayeleri ,Anıları - Huzurlu Ve Güven Dolu Bir DoğumHUZURLU VE GÜVEN DOLU BİR DOĞUM Annemiz: GÜLNİHAL ÇAPACIOĞLU Bebeğimiz: TİBET TUNA Doğum Uzmanı: DR ![]() ![]() Doğum tarihi: 26 ![]() ![]() 20 mart 2007 tarihinde hastaneye gittiğimde doktoruma sezaryenle doğum yapmak istediğimi ancak tam olarak bayılmak istemediğimi belirttiğimde bana bunun uygun olup olmayacağına karar verecek kişinin Nezih Bey olduğunu ve kendisiyle beni görüştüreceği söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 26 Mart 2007 pazartesi günün anneanne,dede,babamız ve ben hastanedeydik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anne olanlar bilir sonrasında neler hissedildiğini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aradan 4 ay geçmiş olsa da Çapacıoğlu ailesi ve minik balıkları Tibet Tuna her şey için çok teşekkür ediyor Nezih Bey'e ![]() Bilginize, kalbinize ve insanlığınıza sağlık |
![]() |
![]() |
|