![]() |
Suskun Nice Mutlu Senelere |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Suskun Nice Mutlu Senelereİlk ben kutlamak istedim değerli arkadaşım Ailenle birlikte nice mutlu senelere arkadaşım Doğum günün kutlu olsun her günün bir öncekinden daha güzel olsun ![]() ![]() ![]() Bugün doğum günün olduğu için farklı ve özel olduğunu mu sanıyorsun sen? Oysa sen benim için sadece bugün değil her gün farklı ve özelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dikkat! Bu mesaj sevgi, neşe ve iyi dilekler içermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğum gününün sana tıbbi şaşırtacak kadar sağlık, melekleri kıskandıracak kadar mutluluk getirmesi dileğiyle nice yıllara ![]() ![]() ![]() ***************Suskun**************
![]() |
Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelere |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereiyiki doqdun suskun ![]() ![]() nice mtLu saqLıkLı huzurLu seneLere (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereCanım kızım iyiki doğdun iyiki benimle ve iyiki forumsinsi ailesi ile birliktesin ![]() SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİM BENİM ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereiyiki doğdun hande doğum günün kutlu olsun arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buda pastanız :D ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereiyki doğdun suskun ablacım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerehayatın engebelerinin senden uzak olması dileğiyle doğum günün kutlu olsun sevgili suskun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
seyito
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerenice yıllara suskun ![]() iyiki doğdun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereonun duom gnü yarn ama nese:S hayrlı yaslar handejm :) doqm gnn ktlu olsn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
m_r_b
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereSuskun ailemize verdiğin emek ve değer su götürmez bir gerçek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() iyiki doğdun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelereiiki doğdun ablacımm bnm umarım hep sevdiklerinin yanında olursun ![]() ![]() ![]() ***Suskun***
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereMutlu yıllar SusKUN ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereNice mutlu yıllara suskun dünyadaki tüm güzellikler seni bulsun umarım:}}} |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu Senelerenice yıllara suskn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
suskun
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereUnutmayıp benim için bu konuyu açan değerli arkadaşım Gözyaşına çok teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgili Arkadaşım Hayko26yada benide onlardan görüp Eskişehir pastasını sunduğu için sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ![]() ![]() ![]() Ve diğer Arkadaşlarımada kutlamalarından dolayı çok teşekkür ediyor ve iyiki sizileri tanımış ve iyiki Forumsinsi Ailesinin bir ferdiyim diyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TeşekkürLer ArkadaşLar:)
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Suskun Nice Mutlu SenelereDoğum günün Kutlu olsun :56:58 |
![]() |
![]() |
|