![]() |
Uzun Yol Türküleri 2 2011 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzun Yol Türküleri 2 2011Uzun Yol Türküleri 2 Albümü - Uzun Yol Türküleri 2 - Uzun Yol Türküleri 2 Yeni Albüm - Uzun Yol Türküleri 2 Track List - Uzun Yol Türküleri 2 Albüm Tanıtım SANATÇI ADI: Uzun Yol Türküleri ALBÜM ADI: Uzun Yol Türküleri 2 ALBÜM YILI: 2011 COVER: ![]() ALBÜMDEKİ PARÇALAR: Yavuz Bingöl - Telli Turnam Söz & Müzik: Musa Eroğlu Sabahat Akkiraz - Pahalılık Alev Gömlek Söz & Müzik: Muhlis Akarsu Yılmaz Erdoğan - Ben Yandım (Şiir) Şiir: Yılmaz Erdoğan Müzik: Deniz Erdoğan Kubat - Sarhoş Söz & Müzik: Mahzuni Şerif Gülay - Sezenler Olmuş Söz & Müzik: Ümmüşen Gürsoy Yaşar - Az Bana Gönder Söz: Anonim Müzik: Gökhan Işıklı Deniz Seki - Zülüf Söz & Müzik: Neşet Ertaş Mustafa Özarslan - Eylen Yolcum Söz: Zeynel Can Müzik: Cemal Akkiraz Tayfun Talipoğlu - Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi (Şiir) Şiir: Tayfun Talipoğlu Müzik: Anonim Sevcan Orhan - Gurbeti Benmi Yarattım Söz & Müzik: Muhlis Akarsu Hilmi Yarayıcı - Memleketim Ve Sen Söz & Müzik: Nihat Aydın Ender Balkır - Kar Mı Yağmış Şu Harputun Başına Söz & Müzik: Anonim Seyfi Yerlikaya - Geçer Aylar Söz & Müzik: Günay Zoroğlu İhsan Güvenç - Açma Zülüflerin Söz & Müzik: Neşet Ertaş Seydi - Ben Melamet Hırkasını (Haydar) Söz & Müzik: Anonim (Nesimi) Koro - Hızır Paşa Söz: Pir Sultan Abdal Müzik: Muhlis Akarsu |
![]() |
![]() |
|