![]() |
Düşünen Şarkılar 2011 Yeni Albüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşünen Şarkılar 2011 Yeni AlbümDüşünen Şarkılar 2011 yeni albüm ![]() Bakırköy Prof ![]() ![]() Albümün tanıtım toplantısı 15 Mart Salı Günü The Marmara Hotel'de BRSHH Başhekimi Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖNYARGILARI KIRMAK İÇİN Bakırköy Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() GERÇEK ÖYKÜLERE DAYANIYOR Albümdeki tüm şarkılar ve şiirler gerçek öykülere dayanırken şarkılarda bahsi geçen her olay her duygu ve her ifade gerçek hayat öykülerinin izlerini taşıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Necip Hayat çok güzel Necip Kimsen olmasa bile Yalnız kalsan da yine Mutlu ol yine sen Necip beni dinle Dolaşırsın sahillerde yapayalnız hayalinle Coşarsın müzik sesiyle bir volkmenle Dünyaya geldiğine pişman olma elbette Beni dinle Necip Erken yatar uyursun Sığınırsın gecelere Yalnız hayallerinle Düşlersin geleceğini Bazen mutsuz bakarsın gözlerinle Dolaşırsın sahillerde yapayalnız hayalinle Coşarsın müzik sesiyle bir volkmenle Dünyaya geldiğine pişman olma elbette Beni dinle Necip Seslendiren: Teoman Söz-Müzik: 22 ![]() ![]() ![]() Düzenleme: Yavuz Akyazıcı ![]() ELEKTRİK ŞOK Altmış üç senesi Çarşamba günü Boyladım öğlende Bakırköy'ünü Eylediler tedavi elektrik şok Dediler üzülme sende bir şey yok Dumanlıdır dağlar ufuklar kara Bu dert de açtı kalbimde yara Koydular teşhisi baktım karara Devalı mı devasız mı adı sara Seslendiren: Mercan & Rashit Söz: 24-A Servisinden İ ![]() ![]() Müzik: Dr ![]() Düzenleme: Taner Yurdunkulu - Orkun Tunç ![]() ÇANKAYA Gönül defterine unutma sakın Satır satır ince ince yaz beni O bembeyaz gülden beyaz göğsüne Çekiç ile vura vura kaz beni O bembeyaz gülden beyaz göğsüne Çekiç ile vura vura kaz beni Geçecek mi senelerden zor günler Gözüm gönlüm dilim seni heceler Hatırla da bazı bazı geceler Göğsüne resmimi bas da ez beni Hatırla da bazı bazı geceler Göğsüne resmimi bas da ez beni Bu hasret bu gurbet ne acı derken Başlarsa bitecek ne kadar erken Bir gün Çankaya�dan bensiz geçerken Hatırlarsın dertli dertli saz beni Bir gün Çankaya�dan bensiz geçerken Hatırlarsın dertli dertli saz beni Geçecek mi senelerden zor günler Gözüm gönlüm dilim seni heceler Hatırla da bazı bazı geceler Göğsüne resmimi bas da ez beni Seslendiren: Betül Demir Söz: 14-B Servisinden Ş ![]() ![]() Müzik: Volkan Uruk Düzenleme: Tansel Doğanay SIR Gözlerimde hicran başucumda mum Can evimde bir dost gibi karanlık Asabım perişan ve ruhum mağmum Yolcuyum bir meçhul diyara artık Arkamda kesildi her ses ve nefes Talihim cismime dedirtme pes Dertliyim derdimi anlamaz herkes Sırrını söylemez her ruha ruhum Seslendiren: Demet Sağıroğlu Söz: 24-A Servisinden R ![]() ![]() ![]() Müzik: Dr ![]() Düzenleme: Tansel Doğanay ![]() Üsküdar İskelesi Çepeçevre duvarlar Sarmışlar her yanımı Beni saran bu odalar Gönlüme dar geliyor Bende bir bitmeyen İstanbul hasreti var Aklımda İstanbul Her zaman Üsküdar Sende geçti ömrümün Nerdeyse kırk senesi Seni nasıl unuturum Üsküdar İskelesi Bende bir bitmeyen İstanbul hasreti var Aklımda İstanbul Her zaman Üsküdar Seslendiren: Ahmet Özhan Söz: 24-A Servisinden R ![]() ![]() ![]() Müzik: Volkan Uruk Düzenleme: Tansel Doğanay ![]() Bitti Sevgilim Geceyi gündüze eklediği zaman Gönlümde sevgiyle yanar hatıran Senin bana yazmış yüce yaradan Hasret biter dedim bitti sevgilim Kışın ardındaki bahar gibisin Seni benden başka kimse görmesin Dünyayı istemem sen benimlesin Hasret biter dedim bitti sevgilim Yüzün başka güzel saçın bir başka Senin ateşinle düştüm ben aşka Değişti sevginle dünyam güzelim Hasret biter dedim bitti sevgilim Kışın ardındaki bahar gibisin Seni benden başka kimse görmesin Dünyayı istemem sen benimlesin Hasret biter dedim bitti sevgilim Seslendiren: Soner Arıca Söz: A S D (Gündüz Hastanesi) Müzik: Volkan Uruk Düzenleme: Tansel Doğanay ZİYARET Gönül neşeli bugün Bade köşeli bugün Hastaneye düşeli Gönül neşeli bugün Cumartesi günüdür Ziyaretin günüdür Hiç sormayın arkadaş Bugün bayram günüdür Sorma al iç arkadaş Sigaramız bol bugün Sizin gibi ahbaplar Gelen soran bol bugün Cumartesi günüdür Ziyaretin günüdür Hiç sormayın arkadaş Bugün bayram günüdür Seslendiren: Dr ![]() Söz: 34 ![]() ![]() ![]() Müzik: Dr ![]() Düzenleme: Tansel Doğanay HASRET Neden ayrı kaldık şu dünyada Gerçeklerden uzak birbirimizden Hayalini düşünürken Yapayalnızım sensizim Bir demet bir çiçekle uzanır sana elim Sana susuzluğumu Bilirdin elbet sende Yandı kaldı şu gönül Senin bu hasretinle Aşkımdan geriye kalan Bir sitem bir özlemsin Yalnızlığım sürer gider Bitmeyen hasretimsin Bir nefes bir tebessüm Sen sonsuz özlemimsin Sana susuzluğumu Bilirdin elbet sende Yandı kaldı şu gönül Senin bu hasretinle Senin bu hasretinle Seslendiren: Volkan Uruk Söz-Müzik: 22 ![]() ![]() ![]() Düzenleme: Tansel Doğanay TESELLİ Teselli isterken bu hazin sesten Neler dinlersin yorgun nefesten Bülbülde bıkmıştır altın kafesten Soralım Şirin�i Ferhat�a yolcu Sabah mı öğlen mi akşam mı bilmem Bu aşk âlemi hayal mi bilmem Mendilin gelmezse gözümü silmem Sonra gözyaşım sel olur yolcu Kafam mı çilem mi yoksa kaderim Şansım olmazsa aklı nideyim Avcı değilim ki buradan gideyim Çünkü talihim dargındır yolcu Felek elinden bende dertliyim Bir gün gülmedim kara bahtlıyım Aşkın elinde hep kementliyim Dertliyim derdimi gel deşme yolcu Seslendiren: Doç ![]() ![]() Şiir: 36 ![]() ![]() ![]() Müzik: Volkan Uruk Düzenleme: Tansel Doğanay |
![]() |
![]() |
|