Trt Arşiv Serisi 142 / Ata`Mızın Sevdiği Şarkılar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Trt Arşiv Serisi 142 / Ata`Mızın Sevdiği ŞarkılarTRT Arşiv Serisi 142 / Ata`mızın Sevdiği Şarkılar Üretici TRT Barkod 8695657006998 Türü Türk Sanat Dili Türkçe Yayın Tarihi 25/03/2011 Ürün adedi 1 CD Süre 70:55 Dakika Format CD Bu Asil Türk Milletini Yüce Bir Türk Kurtaracak (Ata'mız) a) Estergon Kal'ası Bre Dilber b) Pencere Açıldı Bilal Oğlan Piştov Patladı Öyle Bir Afet-i Yektayı Emelsin Meleğim Cana Rakibi Handan Edersin Ud Taksimi - Anladım Sevemeyeceksin Beni Nazlı Çiçek Şahane Gözler Şahane Nihansın Dideden Ey Mest-i Nazım Maya Dağdan Kalkan Kazlar Hab-gah-ı Yare Girdim Arz İçin Ahvalimi Dök Zülfünü Meydana Gel Bade-i Vuslat İçilsin Kase-i Fağfurdan Yemenimin Uçları Pek Revadır Sevdiğim Ettiklerin Yanık Ömer Her Savaştan Bir Yara Taşıyor Ben Seni Sevdim Seveli Kaynayıp Çoştum Sevda Yaratan Gözlerini Her Zaman Öpsem Aşkınla Sürünsem Yine Aşkınla Delirsem Havada Bulut Yok Bu Ne Dumandır a) Dayler Dayler Viran Dayler b) Aliş'imin Kaşları Kare c) Köşküm Var Deryaya Karşı d) Bu Akşam Gün Batarken Gel |
|
|
|