Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2008, makyaj, modası, yaz

2008 Yaz Makyaj Modası

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

2008 Yaz Makyaj Modası

2008 Yaz Makyaj Modası

Kızlar kosunnnnnnnnnn Biri kırmızı ruj, biri de göz kapağı üzerine beyaz far ve göz altına beyaz kalem sürmek 2008 yaz makyaj trendlerinde sadelik ve naturellik ön planda olacak Yani doğal haliniz en güzel halinizdir demek daha doğru Geçen senelerde de beyazlık veren göz altı kremleri veya farlarla makyaj yapıyorduk Ama bu sene bu tarz daha çok tutulacak gibi görünüyor Beyaz makyaj, cildin ışıl ışıl olmasını ve yüz hatlarının yumuşamasını sağlıyor Beyaz makyaj açık tenliler için çok uygun değil daha çok esmer ve orta kumral tene sahip olan kişilerde daha iyi duracaktır Bu yaz hem kıyafetlerde hemde makyajda beyazın büyüsü oldukça fazla hissedilecek sanırım Beyaz makyajı nasıl uygulayacağını hemen hemen herkes bilir ama ben yine de yazayım
Beyaz makyajın uygulanması:
-Göz kapağınızın üstüne mat beyaz farı kirpik diplerinden itibaren iyice sürün ve kaşınızın altına kadar yayın
-Gözünüzü göz altınıza çekeceğiniz beyaz göz kalemi ile iyice vurgulayın
-Siyah maskara ile kirpiklerinizi ortaya çıkarın ( ben çok doğal durduğunu düşündüğüm için kahverengi maskara tercih ediyorum, beyaz asla kullanmam!)
-Beyaz makyajda özellikle dudağınıza mat renkler uygulamalısınız
-Son aşama da uçuk tonlarda yanaklara, burun ucuna, çeneye allık uygulamak…

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com