Geçici Dövme Yapmak - Gecici Dovme Nasil Yapilir |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Geçici Dövme Yapmak - Gecici Dovme Nasil YapilirBiraz yemek tarifi gibi olacak ama, malzemeleri sıralıyorum arkadaşlar Bir çay kaşığı Hint kınası, bir çay kaşığı boya taşı tozu, alabildiğince oksijenli su Kıvama dikkat;kulak memesi kıvamı diil, ayran kıvamı! Verilen malzemeleri bir kola şişesi kapağının içinde kürdan yardımıyla karıştırıyorsunuz Ne kadar çok karıştırırsanız o kadar kıvamlı oluyo ve özdeşleşiiyor, bu da sonucun daha iyi çıkmasına neden oluyor Çizimi de kürdan ya da ucu maket bıçağıyla sivriltilmiş çöpşişlerle yapıyorsunuz Bu aralar dantel tığını kullanmaya başladım çizim yaparken, daha ince ve kaligrafik tadlar yakalayabiliyorsunuz Peki bunun vücuda zararı var mıdır? Eğer alerjik bir cilt yapımız varsa, çok düşük ihtimalle reaksiyonlara neden olabiliyormuşşşhenüz olanı görmedim ama duydum Alerjik bir durum söz konusu diilse, akması ya da dökülmesi sonucunda kıyafetinizi çöpe atmanız gerekiyor sadece Bu arada yukarıda verdiğim ölçülerle bir elin tamamına, aynı zamanda iki ayak bileğine rahat rahatt geçici dövme yapabiliyorsunuz |
|