Temiz Görünümlü Saf,Pürüzsüz Yüzler İçin .. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Temiz Görünümlü Saf,Pürüzsüz Yüzler İçin ..Temiz görünümlü Saf,pürüzsüz yüzler için ![]() ![]() Uzun zamandır araştırma yapıyorum ![]() ![]() Ve şöyle bi sonuca vardım ![]() ![]() Tabikii bu her cilt tipi için aynı uygulama değil Ama denemekte fayda var ve işinize yarayacağını düşünüyorum ![]() ![]() ELMA nın faydalarını ve zayıflamaya olan etkisinin yanı sıra güzel görünümlü ve son derece temiz ciltler ortaya çıkardığını biliyorsunuzdur umarım Kısaca göz atalım : Ama bunun yanında günde bir tane elma yerseniz cildinizin gün geçtikçe daha Temiz olduğunun farkına varabilirsiniz ![]() Birde önemli bi konuya daha değinmek istiyorum ![]() ![]() Cilt özellikle yüz temizliği çok önemli ![]() ![]() Bildiğiniz gibi cildimiz çok hassas bi yapıdır ![]() ![]() Ve sürekli temiz görünümlü olması için hergün mutlaka günlük temizlik,peeling yapılmalıdır![]() ![]() ![]() Yüzümüzü kesinlikle soğuk suyla yıkamayalım ![]() ![]() Bu uygulama yüzümüzde gerginliğe yol açabilir![]() ![]() Tercihe göre ılık suyla mutlaka günlük olarak yüzümüzü temizleyelim![]() ![]() ![]() Elmaya gelelim : Elma yemek hazmı kolaylaştırır ![]() ![]() Yemekten 1 saat sonra bir tane elma yediğinizde midenizde hazmın kolaylıştığını kolaylıkla anlayabilirsiniz |
|
|
|