Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beren, dizi, makyajı, saatin

Beren Saatin Dizi Makyajı

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Beren Saatin Dizi Makyajı

Beren Saatin Dizi Makyajı,
Beren Saat Dizi Makyajı,
Beren Saatin Makyajı,
Beren Saat'in Makyaj Sırları

Beren Saatin Dizi Makyözü Gülcan Bayaröge, dominant Bihter karakterini öne çıkaran bir göz makyajı yaptığını söylüyor "göz makyajını yaparken, far kullanmıyorum, sadece siyah kalemle Beren'in gözünü çerçeveleyip dağıtıyorum, ardından da bol maskara uyguluyorum," diyor

Beren Saat'in Dizi Makyajı

Saat'in pürüzsüz ve duru bir cildi olduğunu söyleyen Bayaröge, çok ince bir fondötenin ve pudranın baz için yeterli olduğunu da ekliyor Yoğun göz makyajı yapıldığı zaman, dudaklarda çok net renklerden kaçındığını söylüyor Gözlerde hafif makyaj varsa, dudaklara odaklanıyor Genelde şeffaf rujlar kullanıyor Şeker kız görünümlü pembe yanaklar yerine, sert karakterini yansıtan şeftali tonlarında bir allıkla elmacık kemiklerine kontür yaparak belirginleştiriyor (MAC, Face&Body fondöten, MAC, Powder Blush in Melba allık, Chanel, Rouge Allure ruj)
Beren Saat'in Dizi Makyajı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com