![]() |
Garip Evlenme Teklifi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Garip Evlenme Teklifi..Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktım ![]() ![]() Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak ![]() Kadın: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez ![]() sorun neydi? Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı ![]() Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zaten ![]() ![]() Erkek: 'Neden de bu zaten ![]() ![]() Kadın: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim ![]() Kadın: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu ![]() Erkek: 'Hayır olması gereken bu değil ![]() Kadın: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Erkek: 'Elbette farkındayım ![]() ![]() Kadın: ' Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyız ![]() ![]() Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattın ![]() geçmemişti ![]() Kadın:' Gitmeliyim geciktim ![]() ![]() ![]() Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: 'Peki ayrılma kararına saygı duyuyorum ![]() Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum ![]() Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsun ![]() ![]() Erkek: 'Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına ![]() Kadın: 'Aklım karıştı ![]() ![]() Erkek: 'Her sabah yanımda uyanır mısın ![]() Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sana ![]() ![]() Erkek: ' Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın: 'Tamam daha anlayışlı insanı bul ![]() ![]() Erkek: 'Ne çok konuşuyorsun ![]() Kadın: 'Demek çenem düşük öyle mi? Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın ![]() Kadın: 'Bunları söylemek için yıllardır neden bekledin ![]() ayrılalım diyebilirdin ![]() Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsızsın ![]() söyleyeyim ![]() Kadın:'Ne, ne, ne? Aman ALLAH ım |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Garip Evlenme Teklifi.. |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Garip Evlenme Teklifi..Gerçekten de Garip :D:D paylaşımın için teşekkürler :D |
![]() |
![]() |
|