|
|
Konu Araçları |
evde, güçlendirmek, hareketler, için, vücudu, yapabileceğiniz |
Vücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapabileceğiniz Hareketler |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Vücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapabileceğiniz HareketlerVücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapabileceğiniz Hareketler Vücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapılacak Hareketler Aşağıdaki hareketlerle tüm vücudunuzu güçlendirmeniz mümkün Tek ihtiyacınız olan şey bir pilates topu Her hareketi 15 tekrarlı 3 set halinde yapın Haftada üç kez tekrarlayın ve çalışmaların arasında en azından bir gün boşluk bırakın Yatarak Bacak Kaldırma: Sırtüstü yatın, elleriniz yanlarda ve yerde olsun Dizleriniz hafifçe bükülü olarak ayaklarınızı yerden 2-3 santim kaldırın Sonra bacaklarınızı yerden 30 santim kadar kaldırın ve tekrar 2-3 santimlik başlangış noktasına dönün Ayaklarınızı yere değdirmemeye çalışarak tekrarlayın Pilates Topunda Mekik: Ayaklarınız yerdeyken pilates topunun üzerine sırtüstü yatın Top yaklaşık olarak belinize gelmeli ve dizleriniz bükülü olmalı Yatar pozisyondan dik oturur hale gelecek şekilde gövdenizi kaldırın, ve tekrar yatın Tekrarlayın Superman Hareketi: Yere yüzüstü uzanın Ellerinizi ve ayaklarınızı bitiştirerek “Superman uçuşu” pozisyonu alın Ellerinizi ve ayaklarınızı yerden yavaşça 15 santim kadar kaldırın ve arkasından indirin Tekrarlayın Yazan Michael Sokol For Men’s Life Today Alıntı |
|