Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
evde, güçlendirmek, hareketler, için, vücudu, yapabileceğiniz

Vücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapabileceğiniz Hareketler

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vücudu Güçlendirmek İçin Evde Yapılacak Hareketler

Aşağıdaki hareketlerle tüm vücudunuzu güçlendirmeniz mümkün Tek ihtiyacınız olan şey bir pilates topu Her hareketi 15 tekrarlı 3 set halinde yapın Haftada üç kez tekrarlayın ve çalışmaların arasında en azından bir gün boşluk bırakın

Yatarak Bacak Kaldırma: Sırtüstü yatın, elleriniz yanlarda ve yerde olsun Dizleriniz hafifçe bükülü olarak ayaklarınızı yerden 2-3 santim kaldırın Sonra bacaklarınızı yerden 30 santim kadar kaldırın ve tekrar 2-3 santimlik başlangış noktasına dönün Ayaklarınızı yere değdirmemeye çalışarak tekrarlayın

Pilates Topunda Mekik: Ayaklarınız yerdeyken pilates topunun üzerine sırtüstü yatın Top yaklaşık olarak belinize gelmeli ve dizleriniz bükülü olmalı Yatar pozisyondan dik oturur hale gelecek şekilde gövdenizi kaldırın, ve tekrar yatın Tekrarlayın

Superman Hareketi: Yere yüzüstü uzanın Ellerinizi ve ayaklarınızı bitiştirerek “Superman uçuşu” pozisyonu alın Ellerinizi ve ayaklarınızı yerden yavaşça 15 santim kadar kaldırın ve arkasından indirin Tekrarlayın

Yazan Michael Sokol For Men’s Life Today

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com