![]() |
Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun)Her sabah sizden istenen 8 şey Bir sabah namazından sonra evine dönerken yaklaşan biri İmam-ı Şafii'ye "Efendi hazretleri!Derin düşünce içinde gidiyorsunuz gibi geliyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Rabbim benden farzlarını istiyor ![]() ![]() ![]() 2-Resulullah benden sünnetlerini istiyor ![]() ![]() 3-Ailem benden helal rızık istiyorr ![]() ![]() 4-İmanım ve aklım kendilerine uymamı istiyor ![]() ![]() 5-Nefsim ve şeytanım da kendilerine uymamı istiyor ![]() ![]() 6-Her an yanımda bulunan Kiramen Katibin melekleri benden sevap yazdırmamı istiyor ![]() ![]() ![]() 7-Yeni başladığım her sabah benden bir gün daha yaşlandığımı hatırlamamı istiyor ![]() ![]() ![]() 8--Azrail Aleyhisselam da kendisine bir gün daha yaklaştığımı düşünmemi istiyor ![]() ![]() ![]() İşte ben bütün bu isteklerin muhatabı olarak her sabah günlük hayatıma başlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne derSİNz ?? BizDENde HEr sabah BÖyle 8 ŞEy İSteniyorMU?? uNUTmayalım Kİ ,hayatı düşünMEDEn tüketenLERin hepsi deRİn pişmanlIK iÇİNDi gitmişLERDİr ,buradan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pİŞMANLIK DUYMADAN YAŞAYACAĞINIZ bir hayat dilegiyleeee:notworthy: |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : sizden istenen 8 şey(lütfen okuyun) |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : sizden istenen 8 şey(lütfen okuyun)evet sadece 8 değil 8000 tane soru bi okadar beklenen var ![]() ![]() ![]() konu için tesekkürler ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun) |
![]() |
![]() |
#3 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun)Evet bizden bir çok şey isteniyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun) |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sizden İstenen 8 Şey(Lütfen Okuyun)eedd bize verdiklerini saysak daha fazla bizden se sadecee emirlerine uymamızı bekliyyoooo
|