![]() |
Ltfn herkes oksn!! |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Ltfn herkes oksn!!Telefonun alarm sesiyle uyandı, başında şiddetli bir ağrı vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Saatler sonra kendine geldiğinde tüm vücudunun sargılarla kaplı olduğunu gördü ![]() ![]() ![]() “yalvarırım oğlumuzu gösterin bize” diyen annesinin sesini tanıdı, doktorun “sadece iki dakika” demesiyle annesi, babası ve kız kardeşi içeri girdiler ![]() ![]() ![]() ![]() Nazan onun nişanlısıydı, lisede başlayan aşkları aynı üniversiteyi kazanmalarıyla daha da büyümüş, beraber geçirdikleri üniversite hayatı ile bambaşka boyut kazanmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İkisi de çok mutluydular nişanlı olduklarına inanamıyorlar, sürekli yüzüklerine bakıyorlardı ![]() ![]() O gün ilk maaşını almıştı, nişanlısını akşam yemeğine çıkartmak için rezervasyon yaptırmış ve onu arayarak iş çıkışı kendisini almaya geleceğini bildirmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonrasını ise doktordan öğrendi, içeriden baygın bir kızın fırlatıldığı anda tesadüfen o noktada bulunan itfaiyeciler bütün hortumlarını oraya çevirmişler ve yangının bir anlık gerilemesinden faydalanıp onu çıkarmayı başarmışlardı ![]() Tedavi süreci çok zor geçiyordu, büyük acılar çekiyor ama nişanlısının desteği sayesinde katlanıyordu, “Nazan yanımda ya bu acılara katlanırım” diyordu kendi kendisine, Nazan’ın vücudunda yer yer yanıklar vardı ama onun koruması sayesinde yüzü aynı güzelliğini korumuştu ![]() ![]() ![]() Babasının yüzündeki dehşet ifadesini görmüştü, annesi ve nişanlısı birbirlerine sarılıp ağlamaya başlamışlardı, aynaya baktığında yıkıldı, insana benzer bir yanı kalmamıştı ![]() ![]() Günler geçmiş hastaneden taburcu olacağı günün gecesi gelmişti, odasında Nazanla yine tartışıyorlardı -”seni asla bırakmam, bütün hazırlıklarımız tamamlandı en kısa zamanda evleneceğiz” diyen Nazan’a acı acı gülümsedi, yanık yüzünde çarpık bir ifade belirmişti, -“merhamet seninkisi” dedi “ sana kaç kere söyledim seninle evlenmeyeceğim, bu suratla kimse evlenmez, seni kurtardığım için vefa gösteriyorsun ama istemiyorum” dedi ![]() -“istemiyorum merhametini dedim, git artık kendine bir hayat kur bir daha da buraya sakın gelme” Nazan ağlamaya başladı “aşkım lütfen bana böyle davranma, seni seviyorum ben, yüzünü veya görünüşünü değil, seni” dedi -”saçmalama, bir süre sonra ne aşk kalır ne merhamet, böyle iğrenç bir suratla bir ömür geçmez ![]() -”umurumda değil” dedi Nazan “bak benimde vücudumda da yanıklar var, sen yüzümü korumasaydın yüzüm de yanacaktı, o zaman sen beni terk mi edecektin?” -”Yeter, fazla uzatmaya gerek yok, ben seni istemiyorum, çık git hayatımdan artık” diyerek arkasını döndü, Nazan ağlayarak odadan çıkarken kendisini yatağa atıp zorla tuttuğu gözyaşlarını serbest bıraktı, ağlamaktan bitap düşünce oracıkta uyuyakaldı ![]() Saatler sonra uyandığında gece olmuştu, odası karanlıktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haftalar sonra aynı odada sargıları açılırken Nazan’ın ilk sözleri “artık evlenelim aşkım” oldu… |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ltfn herkes oksn!! |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!gözlerim dolduya zor tuttum kendimi:S ama sadece hikaye olduğu açık ![]() ![]() teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!gerçekten çok gzlmiş emeğine salık cnmm bnm ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kar_tanesi
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!çok kötü oldum böyle bir şey yapılır mı yaaa:img-cray: teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
b@ron
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!ya ne hikayeydi sanki orda idim ne heyecanlıydı teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!arkadaslar hpnze ben tsk edrm vkttnzi ayrdğnz içn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
kezban
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!çok güzeldi saol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
melis123
|
![]() Cevap : Ltfn herkes oksn!!allah korusun ya kimsenin başına gelmesin böyle bir şey ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|