![]() |
Yerel Diskteki Dosyalarım Silindi |
![]() |
![]() |
#1 |
gothicc_girll26
|
![]() Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiarkadaşlar benim yine bi sorunum var ![]() ![]() yerel disk D deki bütün dosyalarım silindi ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindi |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım SilindiUndelete Plus programını denedinmi denemediysen link verebilirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindidenemedim ii olur aslında link versen heralde bi o kalmıştır ![]() ![]() ilgilendiğin için tşklr ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
alper1482
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
alper1482
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım SilindiSonuç alıp alamadığını söylersen sevinirim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiçok saol valla setupunu aldım ve kurdum çok saol linkte hiç bi sorun yoq şuan programı kullanıormm umarım olur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindioff resimlerimi bulmuo yha nerde gereksiz şeler var onları buldu programlar napıcamı bilemiorm başka önerisi olaan? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiat sn o bilgisayarı çöpe bir işe yaramas artık :D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindibaq sn alalaa yha bnm pc gayet sağlam sdc d deki dosyalarım silindi ve yardım bekliorm! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiiyi beklemeler selincim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindihaakaan deli etme bni aaa:D beklicem tabii ne aşalıon bni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiya bn sni hiç aşalarmıyım cnm ya özür dilerim yanlış anlaşılma olmuştur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiayy kıyamam tmm affettim asıl bn yanlış anladığım için özür dilerim umarım bni anlayan biri çıkar:S resimlerim gelmesse ölürüm gotik resimlerim gitti yha eski forolarımda gitti herbişiyim gitti :img-cray: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
hayko26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindiinş biri çare bulur sorununa selin ya ama usulme sn |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Yerel Diskteki Dosyalarım Silindinası üsülmem geçmişim gitti bnm yha offf ![]() |
![]() |
![]() |
|