![]() |
Güldür Beni,Ağlamak İstemiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Güldür Beni,Ağlamak İstemiyorumİşte yine yazıyorum birikmişliklerimi ![]() ![]() ![]() Az buz değil sana olan sevgimin külü, yana yana sönmeye durmadan bu gönül, bırakamıyorum ellerini ![]() Seviyormusun? Sevmiyormusun? İnan Umrumda değil, sadece sana koşuyorum cümlelerimle, Aslında hiçte sevmem bilirmisin bu konuşmaları, umutların yok olduğu saklı kelimelerimi sana sarmaya ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum yine bulacağım biryerlerde ufacıkta olsa bir sen! Ben karanlıklara düşmeyi seçmedim ![]() ![]() ![]() Zorca bir aşktı bu, evet aşktı! Çocukça birr kapılış sanma bunu ![]() Adını aşk koymuşum, çocukluğumu özlerken, ben herşeyi bir kenarda unutup sadece sana sarılmak istiyorum ![]() Bütün bunları sana duyurmayı öyle isterdimki, Hiç bir ümit yok olmaz gerçekten varsa, Kaybetmeyeceğim bendeki sevinçleri ![]() Ne olursa olsun Ben hep güleceğim (acılara) Acı bile demek gelmiyor içimden, Çünkü acı olmamalı aşk, İnanmıyorum aşkın acıyla yaşandığına ![]() ![]() ![]() Bu kadar güzel bir şeyin adı acı olamamalı ![]() Beni sakin yapan sadece ben olsamda, Yalnız hissetmedim, hissetmek istmedim ![]() Gerek duymadım sahte dostluklara, Gerçek dostum vardı yüreğimde ![]() ![]() ![]() Lazım değildi bana hiçbir zaman sahte omuzlar ![]() ![]() ![]() Bu susuşlarımdan anlayan bir ben varım birde dostum ![]() Çok özlüyorum katıla katıla gülmeyi, Seni Geçmişimi Gerçekleri ![]() ![]() Her geçen zaman dahada zorlaşmasın, Bırakıyorum beni üzen ne varsa ![]() Ben artık gülmek istiyorum ![]() Hemde çocukluğumdaki gibi, bisiklete bindiğim o ilk günkü korkuyla gülmek (: Beni ve Benimle olan Herşeyi hüzün dolduran maskelere BayBay! Ben kendimle mutlu Ben kendimle kızgın Ben seninle aşık ![]() Bırak böyle bitsin bu masalın sonu! Mutluluk ![]() ![]() ![]() Mutluluk::: Mutluluk!!! alıntı
![]() |
|