![]() |
Ağlıyorum Sessizce,Sen Uyanmayasın Diye |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Ağlıyorum Sessizce,Sen Uyanmayasın DiyeGecenin bir yarısı yazıyorum bu satırları sana ![]() ![]() ![]() Sen en masum halindeyken,uyuyorken ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum çünkü sensiz ruhumu sıkıyor bedenim, ağlıyorum çünkü sen yokken yüreğim ölüm kalım savaşında, gülemiyorum çünkü sende kaldı mutluluğa dair herbişeyim ![]() Gülemiyorum,ağlıyorum ağlıyorum ![]() ![]() ![]() Kara gece kararttıkça karartıyor içimi,bir de yokluğun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başım ellerimin arasında dilimde tek bir cümle ![]() ![]() ![]() "NE YAPTIM BEN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pişmanlığım seni geri getirebilse keşke ![]() ![]() ![]() ![]() Uçurumun kenarındaki çiçekler gibiyim sensiz,dipsiz bir boşluk önümde ve fırtına,soğuk ![]() ![]() ![]() Uçurum çiçekleri gibi çaresiz ve yalnızlığa eş ![]() ![]() ![]() Satırlarım sırılsıklam artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giderken,bitkin ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi sessizce belki hissedersin diye dilimde o son cümle ; SENİ SEVİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|