![]() |
Lütfen Bana Yardım Edin |
![]() |
![]() |
#1 |
seyito
|
![]() Lütfen Bana Yardım Edinben bir kaç gündür internete giremiyorum mesela forumsinside bile hata uyarısı alıyorum internet explorer sorunla karşılaştı kapatılması gerkiyor diye uyarı alıyorum mozilla firefox yükledim aynı sorunlar devam ediyor ayrıca msn kendi kendine kapanıp açılıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Lütfen Bana Yardım Edin |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Lütfen Bana Yardım EdinMerhabalar, Hatanın içeriğini göremeden birşey söylemek zor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Lütfen Bana Yardım Edintşkler kaplan ancak geri yüklemede yapamıyorum herhalde yeni format atmam lazım kaspersky kullanmıyorum ben avast kullanıyorum bu sorun olurmu acaba ilginiz için tşkler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Lütfen Bana Yardım Edinavast ii diil virüsleri tam olarak bulamıo sistem geri yükleme yapamıosan kesinlike virüs var demektir aynıs bnde de olmuştu ve format atmak zorunda kaldım ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
zelenka
|
![]() Cevap : Lütfen Bana Yardım Edinsen güvenlik duvarını zayıfa getir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mgk_42
|
![]() Cevap : Lütfen Bana Yardım Edinsevgili kaplanın dediği gibi hatanın içeriği önemli mesela dediğiniz hata bende oldu içerik macromedia flash playerin bir dll dosyası bozuk olduğu içinmiş bunu bazı dll download sitelerinden edindim düzeldi hatalı dll dosyanın ismi lazım
![]() |
|