Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
edin, lütfen, yardım

Lütfen Bana Yardım Edin

Eski 06-16-2008   #1
seyito

Lütfen Bana Yardım Edin

ben bir kaç gündür internete giremiyorum mesela forumsinside bile hata uyarısı alıyorum internet explorer sorunla karşılaştı kapatılması gerkiyor diye uyarı alıyorum mozilla firefox yükledim aynı sorunlar devam ediyor ayrıca msn kendi kendine kapanıp açılıyor virüs var diye düşündüm tam tarama yaptım ama pc temiz şimdi benim ne yapmam gerekir yardım ederseniz sevinirim
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Lütfen Bana Yardım Edin

Eski 06-17-2008   #2
[KAPLAN]

Merhabalar,

Hatanın içeriğini göremeden birşey söylemek zor Ancak en kötü ihtimalle bilgisayarınızı bu sorunun yaşanmadığı bir zamana geri yüklemeyi deneyebilirsiniz Kısaca; Başlat-Tüm Programlar-Donatılar-Sistem Araçları - Sistem Geri Yükleme sekmelerini takip ederek bu işlemi yapabilirsiniz Bu yöntem büyük ihtimalle sorununuza çare olacaktır ancak eğer bir çözüm olamazsa, kaspersky'ın güncel bir sürümüyle bilgisayarınızı geniş kapsamlı tekrar taramayı deneyiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2008   #3
seyito

tşkler kaplan ancak geri yüklemede yapamıyorum herhalde yeni format atmam lazım kaspersky kullanmıyorum ben avast kullanıyorum bu sorun olurmu acaba ilginiz için tşkler
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-18-2008   #4
gothicc_girll26

avast ii diil virüsleri tam olarak bulamıo sistem geri yükleme yapamıosan kesinlike virüs var demektir aynıs bnde de olmuştu ve format atmak zorunda kaldım nod32 ve ya kaspersky le taramayı dene ya da format
işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-27-2008   #5
zelenka

sen güvenlik duvarını zayıfa getir
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-17-2009   #6
mgk_42

sevgili kaplanın dediği gibi hatanın içeriği önemli mesela dediğiniz hata bende oldu içerik macromedia flash playerin bir dll dosyası bozuk olduğu içinmiş bunu bazı dll download sitelerinden edindim düzeldi hatalı dll dosyanın ismi lazım

SELÇUK BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ

2001 NİSSAN PRİMERAM
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com