Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
‘üretiyor’, bakteri, petrol

Bu Bakteri Petrol ‘Üretiyor’

Eski 06-15-2008   #1
cansel

Bu Bakteri Petrol ‘Üretiyor’

California’da Silikon Vadisi’nde bir şirket, petrol üreten bakteri üretti Buğday sapları, mısır koçanları, saman ile beslenen karıncanın 1 milyarda biri boyutlarındaki bakteriler, dışkı olarak dışarıya ham petrol veriyor Bakterinin ürettiği petrol, hemen otomobile konulduğunda aracı çalıştırıyor Bakterilerin genetiği değiştirilerek 7 yıllık araştırma sonucu ortaya çıkan ve çok daha çevreci olan bu petrol, gelecek ay otomobillerde denenecek

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bu Bakteri Petrol ‘Üretiyor’

Eski 06-15-2008   #2
[KAPLAN]

Çalışmanın da bir ibadet şekli olduğunu en kısa zaman hatırlamamız gerek Türkiye her geçen yıl geriye gidiyor, neden? çünkü biz bir adım ilerlerken onlar on adım ilerliyor Bilime tümüyle yönelmeye elbette mevcut gücümüz yetmez, ancak hedef olarak belirlediğimiz birkaç bilimsel konuya yüklü yatırımlar yapmalıyız Şüphesiz ileriye dönük bu yatırımlar, ilerleyen yıllarda bize hem ekonomik hem de siyasi anlamda olumlu yansıyacaktır

Haber için teşekkürler Sevgili Cansel

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-15-2008   #3
cansel

ilginiz için ben teşşekür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2008   #4
su perisi

cansel harika haberin için teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-16-2008   #5
cansel

zaman ayırıp okuduğun için ben teşşekür ederim su perisi
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com