![]() |
ÖSS'de Görevli Öğretim Üyesi Öldü! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() ÖSS'de Görevli Öğretim Üyesi Öldü!Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() okul binasında fenalaşarak öldü ![]() AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, CÜ Fen Edebiyat Fakültesi B Binası'nda yapılan ÖSS'de görevli olan CÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölümü Çalışma Ekonomisi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof ![]() ![]() binasının zemin katındaki D-2 salonda sınavın başlamasına kısa bir süre kala fenalaştı ![]() Binadaki görevlilerin çağırdığı 112 Hızır Acil Servis'e ait ambulansla, rahatsızlandığı binanın yaklaşık 1 kilometre ilerisindeki CÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisine kaldırılan Bingöl'ün yaşamını yitirdiği anlaşıldı ![]() ![]() ![]() hastane morguna kaldırıldı ![]() Prof ![]() ![]() ![]() Evli, 1 çocuk babası olan, çok sayıda ulusal ve uluslar arası bilimsel yayını bulunan Prof ![]() ![]() hastaneye gelen yakınları ve meslektaşları olayın üzüntüsünü yaşadı ![]() Bu arada, Bingöl'ün rahatsızlandığı salonda sınava giren adayların başka bir salona alındığı öğrenildi ![]()
|