![]() |
''Git'' Dedim ''Me'' Yi EkLiyemedim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() ''Git'' Dedim ''Me'' Yi EkLiyemedim..Gitmelisin
![]() ![]() ![]() Yüzünü bir daha dönmeden gitmelisin ![]() ![]() ![]() Ardına ve arkanda bıraktığın bana bir daha dönmemek üzere gitmelisin ![]() ![]() ![]() ![]() Bu güne kadar seni görmediğim bir gün olmamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir günü bir güne ekliyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben, ben olmaktan çıkmıştım ![]() ![]() ![]() Ben, sen olarak yaşamaya başlamıştım ![]() ![]() ![]() Bir beklenti taşımıyordum sana karşı ![]() ![]() ![]() Bu güne kadar hep yalnızdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir beklenti istemediğini fark ettiğim anda şaşkına döndüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aramıza bir mesafe girdi, korkularımızın açığa çıkmasıyla ![]() ![]() ![]() Artık görüşmez olmuştuk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgi yüreğimde, sensizliğe teslim olmuştum ![]() ![]() ![]() Beklediğim seni, sana teslim etme zamanı idi ![]() ![]() ![]() Yüreğimde ki acıya rağmen sana seslendim ![]() ![]() ![]() “GİT”, dedim ![]() ![]() ![]() susma hakkını kullandığını söyledin ![]() ![]() ![]() ancak, alamıyordum sevgiyi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sevgimiz donmuş ve kalıp şeklinde bekler gibiydi ![]() ![]() ![]() ve biz yenilmiştik ![]() ![]() ![]() “GİT”, dedim ![]() ![]() ![]() Kanayan yüreğimde ki yara daha da açıldı ![]() ![]() ![]() “GİT “, dedim ![]() ![]() ![]() gitmeni hiç istemedim ![]() ![]() ![]() gitmeyi hiç istemedim ![]() ![]() ![]() “GİT”, dedim ![]() ![]() ![]() “ME” ‘yi ekleyemedim ![]() ![]() ![]() “GİT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|