Dell’in Ubuntu 8.04 Planları |
|
|
#1 |
|
djdem
|
Dell’in Ubuntu 8.04 Planları Güvenilir kaynaklardan gelen haberlere göre Texas’da yer alan bilgisayar devi Dell firması Haziran ayı ile birlikte artık masaüstlerini ve laptoplarını Ubuntu 8 04 yüklü olarak satacak![]() Dell firması, Inspiron 530 n-Serisi masaüstlerine Ubuntu 8 04 kurmayı planlıyor Bu makineler 2GHz Intel Dual Core E2180 işlemcilere sahip Laptop tarafında ise Inspiron 1525N makineler, bu makineler 1 6GHz Intel Pentium Dual Core T2330 işlemciye sahip Diğer bir laptop türüde Inspiron 1420N 1 73GHz Intel Pentium Dual Core T2370 işlemciye sahip![]() Çok daha güçlü laptoplar isteyenler için ise Dell XPS M1330 modelini sunuyor XPSM1330, 1 83GHz Intel Core 2 Duo T5550 işlemcilere sahip Ayrıca bu makine içerisinde 2GB RAM ve 160GB bir hardisk yer alıyor Dell makinelerini Ubuntu ile birlikte sunmasının yanında, Linux kullanıcı Dell makineler üzerinde yasal olarak DVD izleyebilme keyfini de yaşayacaklar![]() Dell masaüstü ve laptopların da Ubuntu’yu kullanmasına rağmen sunucuların da Ubuntu’yu kullanmıyor olması ilginç başka bir detay
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 PlanlarıAslında birçok kaliteli firma serverlarında Dell'i tercih ediyor Gelişmelerden bizleri haberdar ettiğiniz için teşekkürler Sevgili Djdem |
|
Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 Planları |
|
|
#3 |
|
kezban
|
Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 Planlarıubuntu gerçektende iyi bir program bende bilgisayarıma kurcam ama üşengeclik işte![]() ayrıca ubuntunun anlamı "sen varsan bende varım" mış
Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 Planları |
|
|
#4 |
|
djdem
|
Cevap : Dell’in Ubuntu 8.04 Planlarıben teşekkür edrim kaplan ama sitede fazla ilgilenen yok bu konularla neyse olsun ben yazıyom genede D: kezbancım sanda teşekküredrim |
|
|
|