![]() |
Bir Ömre BedeLsn..[!] |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Bir Ömre BedeLsn..[!]Sen… Şu dünyada bende tanımı olmayan tek sen varsın bir tek sen… Ben çok mu büyütüyorum yoksa sen bu kadar eşsiz değil misin? Ama bunun ispatı o kadar açık, o kadar kolay ki… Olmuyor güzel gözlüm… Kimseler yerini alamıyor ![]() Senin havan, senin tavrın, senin sesin, senin bakışın, duruşun, oturuşun… Hayatıma girenlerin bana kattığı en büyük şey senin farkını her defasında hatırlatmaları ![]() Yaptığım şey harcamak onları ![]() Senin sözlerin, senin gözlerin, senin gülüşün uğruna harcıyorum… Bakamıyorum onlara, görmüyorum, göremiyorum… Çoğalıyorum seninle… Bende ki senin üzerine kimse yok bu dünyada… Bunu bana yapmak zorunda mısın? Hak mı bu , revamı? Sen bende ki seni görmezken, anlamazken… Ben içimde her gün seni daha da büyütüyorum ![]() Sığmıyorsun artık içime ama ben yinede paylaşamıyorum seni… Kimselere söyleyemiyorum ![]() ![]() ![]() Her yerde seni görüyorum… Senin suretinle süslü her yer… Bu gözler sana baktığı gibi kimseye bakmıyor ![]() Seni görünce çarptığı gibi çarpmıyor bu yürek ![]() Kelimeler hep sana dair ama sana söylenmiyor… Her an senin hayalin var ama haramsın ya bana bir kere orda tükeniyor her şey… Senle başlayıp senle biten cümleler , hayaller, geceler hatta sabahlar Sabaha dek dinlenen senli şarkılar, seni anlatanlar, seni yaşadığım şarkılar ![]() Aklımda kalan en tatlı an gülüşün ![]() ![]() ![]() Cesaretse bu! Bir parça da olsa anlatmaksa seni!! Ötesi yok, ucu bucağı hiç yok… Bir ömre bedelsin…
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Ömre BedeLsn..[!] |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Bir Ömre BedeLsn..[!]Yine çok güzel şiirlerinden bir tanesi teşekkürler güzeldi
|