![]() |
Bilsen(de) Bilmesen(de) |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Bilsen(de) Bilmesen(de)Bu sabah içimde bir eksiklik var neden bilinmez ![]() Bir soluk kadar yakın, bir kıble kadar yüzü bana uzak olan sevgilim, günaydın sana ![]() Günaydın ömrüne adadığım tüm yıllarıma ![]() Sen şimdi o kar tanelerini bile kıskandıracak kadar beyaz yatağında, içerisinde kardelenin olmadan uyuyorken ve kardelenin güneşli bir iklime inat yaşama çabası veriyorken s enden çok uzaklarda o halde bir günaydın da bu yalnızlığa ![]() Sesimi duymayacaksın belki de biliyorum ![]() O ılık nefesim boynunu koklayamayacak işte bu sabah ![]() Kaç gece yandı ömrüm sesinde, nefesinde bir kandil daha sönecek bak işte, bir karanlık daha ışıldayacak yokluğumuza ![]() Senden uzak olmak ne menem şey imiş böyle ![]() Uykular kaç gecedir firari… Sesini, tenini, bedenini, ruhunu özlerken ben bir geceyi daha teslim ediyorum sabaha ![]() Günaydın teslimiyetsiz aşkımıza, günaydın hani senin bende her olmayışına ![]() Şimdi çok uzaklardan gülümsüyorum sana ![]() Heybemde taşınması ağır yalnızlıklarımla ![]() Kaç gece sabahı buldu, kaç mevsim sensiz geçti bu diyarda Günaydın içime bıraktın tüm yokluğuna… Susuz bir yazla gelen kapıma, Sonsuz bir sedaya beni inandıran o yüreğine, Hadi bir parça da suskun yüzüne ![]() Günaydın bize ait ikimizin hüzünlerine… Günaydın günümün aydınlığı, sen bilsen de bu böyle, bilmesen de… alıntı
|