![]() |
Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor...Sensiz hayat ben için zindan oluyor Sen yanımda olmasan bile Seni bir defa görmek bana yetiyor Seninle konuşamasam bile Sesini bir defa duymak bana yetiyor Seninle bir gün geçirmektense Seninle bir ömür geçirmeyi tercih ederim yani Bana ölmeden önceki son dileğimi sorsalar Kesinlikle hiç düşünmeden Senin yanında ölmek istediğimi söylerdim Hayatım da kimseyi sevemedim senin kadar Senin için döktüğüm göz yaşlarımı kimse için dökmedim Senin üzüldüğü şeyler kimse benim kadar üzülmedi Ama şimdi hepsini söylemek için çok geç Tüm bunları sana anlatmam için çok geç Zaten tüm bunları sana anlatsam da Sen beni dinlemeyeceksin Tüm bunları sana söylesem de sen beni duymayacaksın Zaten bundan istesen de beni duymayacaksın İstesen de beni bir daha görmeyeceksin Çünkü bundan sonra senin olduğun hiçbir yerde Senin konuştuğun hiçbir yerde beni görmeyeceksin bundan sonra Hayatımda ki tüm gerçek ve yalanları burada bırakıp Senin ve herkesin bir zaman geleceği bir yere gidiyorum Hoşçakal dünya, hoşçakalın dostlarım, Ve hoşçakal daima sevdiğim, seveceğim, Ve bir ömür boyu unutmayacağım insan hoşça kal
![]() |
Cevap : Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor...Çok güzel bi şiir jasmine teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor...arkadaşım bittim şiiriniee on numaraaa hatta super ötesiii:D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Sensiz Hayat Benim İçin Zindan Oluyor...değerli vaktiniz alıp yorumladığınız için tşkler arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|