![]() |
Ben Seni Hiç Unutmadım.. |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Ben Seni Hiç Unutmadım..Yıllar geçti,ben yoruldum Dillerde kirlendi adım Ne uslandım,ne duruldum Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Takvim sonunu unuttu Bülbül kanını unuttu Düşman kinini unuttu Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Çehren gibi baktım aya Kanadım,toprağa,suya Dağ-taş düşerken uykuya Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Sen,beni erken unuttun Elveda derken unuttun Sen,sözün varken unuttun Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Sen,gönlünce bir aşk düşle Hayata yeniden başla Sevgim üzerse bağışla Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Kullar dinini unuttu Mahşer gününü unuttu Yollar yönünü unuttu Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Dinlemedim eşi-dostu Herkes kızdı,sonra sustu Bana annem bile küstü Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Bir vedayla ölünmezmiş(!) Bana kız mı bulunmazmış(!) Bilmezler,bu garip bir iş Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Şu akşamlar yordu beni Yıldız-yıldız vurdu beni Hatıralar sardı beni Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Biz ayrıldık,ah bu yüzden Dalgalar koptu denizden Bir ben kaldım,ikimizden Ve ben seni unutmadım ![]() ![]() Aslı,nazını unuttu Kerem,sazını unuttu Mecnun,sözünü unuttu Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Şu göklere yemin olsun Kızıl kara yemin olsun “Yalan yer”e yemin olsun Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]() Binbir kere yemin olsun Ardınsıra yemin olsun Ben seni hiç unutmadım Ben seni hiç unutmadım ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ben Seni Hiç Unutmadım.. |
![]() |
![]() |
#2 |
dark_defender
|
![]() Cevap : Ben Seni Hiç Unutmadım..Gerçekten güzel bi şiir teşekkürler
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|