![]() |
Varlığını Bilmek Yetiyor Sancılarıma |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Varlığını Bilmek Yetiyor SancılarımaAnladım; Bu gece düşlerime yakın Sırları açık, Ruhu çelimsiz ![]() ![]() Anladım bende gideceğim sende Sırtımda bir gölge Yarım yamalak ![]() ![]() Anladım; Gözlerimin denklemi gözlerinde çözülür Ruhumun zehrini ellerin öğütür ![]() ![]() /Hadi efkarını sal geceye Sancılarda büyütür sevdayı elbet ![]() ![]() Tutsak değildir aşk acılara, Yalnız değildir gölgedeki martı ![]() ![]() Kesiştiğimiz noktalarda sevebiliriz bizi Çeliştiğimiz zamanlarda besleriz tutkuyu ![]() ![]() Direndim; İsyan kokan gecelerde Umutların ırzına geçen paçavra yüreklere ![]() ![]() Ve bilendi kalemim ölümün canhıraş çığlıklarıyla! Sen! Ey sevgili; Kuşlarla uçurduğum mavi şiirleri yüreğine sar sevgili Rüzgarın fısıltısı getirecek sana sevdamın delilini ![]() ![]() Kapkara gecelere dayan sevgili! Tutkumu,sevincimi al senin olsun Hayalini geri ver yeterki Varlığını bilmek yetiyor sancılarıma ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyor Sancılarıma |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Varlığını Bilmek Yetiyor Sancılarımapaylaşımın için tşkler ![]() ![]() ![]()
|