Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsun |
06-06-2008 | #1 |
suskun
|
Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunDaha nice senelere BizimLe forumsinside oLman diLeğiyle Doğum günün kutlu olsun gözyaşı arkadaşımm:)
06-06-2008 | #2 |
suskun
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunArkadaşımızın doğum gününü kutlamayı unutmayalım lütfen!
06-06-2008 | #3 |
sıradışı
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsunhayat herzaman iki yüzünden mutlu olanını çevirir inşlh sana doğum günün kutlu olsun gözyaşı |
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsun |
06-06-2008 | #4 |
pesimistt
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniyiki doqdun qözyaşı mtLu huzurLu saqLıkLı seneLer qeçirmen diLeqyLe (:
06-06-2008 | #5 |
hayko26
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsundoğum günün kutlu olsun gözyaşı
06-06-2008 | #6 |
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniyiki doğdun ve iyiki varrsın ve bizimlesin gözyaşı daha nice senelere sağlıcakla inş ayrıca suskun bunu bizimle paylaştığın için tşkler yoksa haberimiz bile olmuycakdı |
06-06-2008 | #7 |
jasmine
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunBir yıl daha bitti, ama sakın üzülme zaman çabuk geçiyor diye Unutma ki herkes aynı şeyi yaşıyor Bu yılın sonunda geriye baktığında umarım "harika bir yıldı" dersin Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerinin gerçek olması Geleceğini oluşturacak her yeni gün, bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun! Belki yanında değilim ama bil ki kalbimin en derin yerinde bugünü seninle kutluyorum Nice yaşlara Gözyaşı iyiki doğdun nice yıllara ailen ve tüm sevdiklerinle inşallahve suskun arkadaşımıza da teşekkür ederim söylediği için |
06-06-2008 | #8 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunDoğum günün kutlu olsun GözyaşıDaha nice mutlu yıllara |
06-06-2008 | #9 |
milagros.87
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunArkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman varolduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Bugün beni göremesen de bil ki yanındayım Senin gibi dosta sahip olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum Hayatın tüm kötülüklerinin senden uzak olmasını dilerim İyi ki varsın! Hep birlikte nice senelere Doğumgünün kutlu olsun! |
06-06-2008 | #10 |
gulhan
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsundogumgunun kutlu olsun gözyaşı daha nıce senelere
06-06-2008 | #11 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniii ki doğdun , ii ki seni tanıdım abicm nice nice mutlu yıllara |
06-07-2008 | #12 |
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu OlsunABİİİJMMMMM DOĞMGNÜÜN KUTLU OLSUN HAYIRLI YAŞLARR :) SCSS |
06-07-2008 | #13 |
cansel
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniyki doğdun doğum günün kutlu olsun gözyaşı
06-07-2008 | #14 |
seyito
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsuniyiki doğdun gözyaşı daha nice mutlu yıllara |
06-07-2008 | #15 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Gözyaşı Doğum Günün Kutlu Olsundoğum günün kutlu mutlu olsun!!! forumdan hiç ayrılmaman dileğiyle:D:D:D