Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık > Genel Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
738, açtığ, aykırı, eğitim, gerilime, huzursuzluğa, ideolojik, kargaşaya, keyfi, milli, olduğu, politikasına, sebep, toplumsal, türk, uygulamalarıyla, yol, öğretimde

738 Türk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi Ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim Ve Öğretimde Kargaşaya Ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol Açtığ

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

738 Türk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi Ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim Ve Öğretimde Kargaşaya Ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol Açtığ

Türk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim ve Öğretimde Kargaşaya ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol Açtığı, Eğitim Sistemini AB ve Uluslar Arası Standartlardan Uzaklaştırdığı ve Görevini Kötüye Kullandığı; Bu Eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 159, 228, 230, 240 ve 251 inci Maddelerine Uyduğu İddiasıyla Milli Eğitim Bakanı Metin BostancıoğluHakkında Kurulan Meclis Soruşturması Komisyonuna Üye Seçimine İlişkin Karar

Karar No: 738

Karar Tarihi: 2542002

Türk milli eğitim politikasına aykırı, keyfi ve ideolojik uygulamalarıyla eğitim ve öğretimde kargaşaya ve huzursuzluğa sebep olduğu, toplumsal gerilime yol açtığı, eğitim sistemini AB ve uluslar arası standartlardan uzaklaştırdığı ve görevini kötüye kullandığı; bu eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 159, 228, 230, 240 ve 251 inci maddelerine uyduğu iddiasıyla Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu hakkında kurulan Meclis SoruşturmasıKomisyonunun üyeliklerine, Genel Kurulun 2542002 tarihli 92 nci Birleşiminde ve Komisyonun 3042002 tarihli toplantısında Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Katip üyelikler için yapılan seçimler sonucunda aşağıda ad ve soyadları ile seçim bölgeleri yazılı milletvekilleri seçilmişlerdir

Başkan Cavit KAVAK İstanbul (AnaP) Başkanvekili Hasan MACİT Burdur (DSP) Sözcü Mihrali AKSU Erzincan (MHP) Katip Burhan BIÇAKÇIOÐLU İzmir (DSP)Üye Evliya PARLAK Hakkari (DSP)Üye Saffet BAŞARAN İzmir (DSP)Üye Adnan Fatin ÖZDEMİR Adana (MHP)Üye Mehmet TELEK Afyon (MHP)Üye Ali UZUNIRMAK Aydın (MHP)Üye Mehmet GÖZLÜKAYA Denizli (DYP)Üye Mehmet YALÇINKAYA Şanlıurfa (DYP)Üye Cengiz AYDOÐAN Antalya (AnaP)Üye Mahmut GÖKSU Adıyaman (AKP)Üye Akif GÜLLE Amasya (AKP)Üye M Zeki ÇELİK Ankara (SP)

Resmi Gazete Sayı : 24744

Resmi Gazete Tarih : 03-05-2002

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com