|
|
Konu Araçları |
738, açtığ, aykırı, eğitim, gerilime, huzursuzluğa, ideolojik, kargaşaya, keyfi, milli, olduğu, politikasına, sebep, toplumsal, türk, uygulamalarıyla, yol, öğretimde |
738 Türk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi Ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim Ve Öğretimde Kargaşaya Ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol Açtığ |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
738 Türk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi Ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim Ve Öğretimde Kargaşaya Ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol AçtığTürk Milli Eğitim Politikasına Aykırı, Keyfi ve İdeolojik Uygulamalarıyla Eğitim ve Öğretimde Kargaşaya ve Huzursuzluğa Sebep Olduğu, Toplumsal Gerilime Yol Açtığı, Eğitim Sistemini AB ve Uluslar Arası Standartlardan Uzaklaştırdığı ve Görevini Kötüye Kullandığı; Bu Eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 159, 228, 230, 240 ve 251 inci Maddelerine Uyduğu İddiasıyla Milli Eğitim Bakanı Metin BostancıoğluHakkında Kurulan Meclis Soruşturması Komisyonuna Üye Seçimine İlişkin Karar Karar No: 738 Karar Tarihi: 2542002 Türk milli eğitim politikasına aykırı, keyfi ve ideolojik uygulamalarıyla eğitim ve öğretimde kargaşaya ve huzursuzluğa sebep olduğu, toplumsal gerilime yol açtığı, eğitim sistemini AB ve uluslar arası standartlardan uzaklaştırdığı ve görevini kötüye kullandığı; bu eylemlerinin Türk Ceza Kanununun 159, 228, 230, 240 ve 251 inci maddelerine uyduğu iddiasıyla Milli Eğitim Bakanı Metin Bostancıoğlu hakkında kurulan Meclis SoruşturmasıKomisyonunun üyeliklerine, Genel Kurulun 2542002 tarihli 92 nci Birleşiminde ve Komisyonun 3042002 tarihli toplantısında Başkan, Başkanvekili, Sözcü ve Katip üyelikler için yapılan seçimler sonucunda aşağıda ad ve soyadları ile seçim bölgeleri yazılı milletvekilleri seçilmişlerdir Başkan Cavit KAVAK İstanbul (AnaP) Başkanvekili Hasan MACİT Burdur (DSP) Sözcü Mihrali AKSU Erzincan (MHP) Katip Burhan BIÇAKÇIOÐLU İzmir (DSP)Üye Evliya PARLAK Hakkari (DSP)Üye Saffet BAŞARAN İzmir (DSP)Üye Adnan Fatin ÖZDEMİR Adana (MHP)Üye Mehmet TELEK Afyon (MHP)Üye Ali UZUNIRMAK Aydın (MHP)Üye Mehmet GÖZLÜKAYA Denizli (DYP)Üye Mehmet YALÇINKAYA Şanlıurfa (DYP)Üye Cengiz AYDOÐAN Antalya (AnaP)Üye Mahmut GÖKSU Adıyaman (AKP)Üye Akif GÜLLE Amasya (AKP)Üye M Zeki ÇELİK Ankara (SP) Resmi Gazete Sayı : 24744 Resmi Gazete Tarih : 03-05-2002 |
|