|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dair, değişiklik, eğitimöğretim, erciyes, fakültesi, sınav, tıp, yapılmasına, üniversitesi, yönetmeliğinde, yönetmelik |
![]() |
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 01-03-2007 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 01-03-2007Erciyes Üniversitesinden: ERCİYES ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ EÐİTİM-ÖÐRETİM VE SINAV YÖNETMELİÐİNDE DEÐİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1- 14/8/2004 tarihli ve 25553 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 16 ncı maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() MADDE 16- Sınavların değerlendirilmesinde kullanılan puanlar, notlar, katsayılar ve dereceler aşağıdaki tabloda gösterilmiştir: Başarı Puanı Başarı Katsayısı Başarı Notu Başarı Derecesi 90-100 4 ![]() AA Üstün Başarı 80-89 3 ![]() BA Pekiyi 70-79 3 ![]() BB İyi 65-69 2 ![]() CB Orta-İyi 60-64 2 ![]() CC Orta 50-59 1 ![]() DC Zayıf-1 40-49 1 ![]() DD Zayıf-2 30-39 0 ![]() FD Zayıf-3 00-29 0 ![]() FF Zayıf-4 FF1 Mazeretsiz devamsız FF2 Mazeretli devamsız MADDE 2 : Aynı Yönetmeliğin 19 uncu maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() MADDE 19 : Yarıyıl sonu sınavlarının veya bir yarıyıldaki son ders kurulu sınavının bitiminden en erken bir hafta sonra yarıyıl sonu bütünleme sınavları yapılır ![]() ![]() ![]() MADDE 3 : Aynı Yönetmeliğin 21 inci maddesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir ![]() MADDE 21 : Ders geçme puanı 60'tır ![]() ![]() ![]() Ancak başarı notu verilirken, kesirli sayılar bu Yönetmeliğin 20 nci maddesinde belirtilen yöntemle tam sayıya çevrilir ![]() ![]() Blok halinde uygulanan ders kurullarında, kurul sonu sınavından veya bütünleme sınavından alınan puan başarı puanı olarak kabul edilir ![]() 100 puan üzerinden hesaplanan puanlar bu Yönetmeliğin 16 ncı maddesinde belirtildiği şekilde başarı notuna ve katsayısına çevrilir ![]() ![]() MADDE 4 : Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer ![]() MADDE 5 : Bu Yönetmelik hükümlerini Erciyes Üniversitesi Rektörü yürütür ![]() Resmi Gazete Sayı : 26449 Resmi Gazete Tarih : 01-03-2007 |
![]() |
![]() |
|