![]() |
Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Sevgililer Günü Sözleri Sevgililer Günü Sözleri (1) ![]() ![]() ♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sevmeye devam edeceğim ![]() ♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler ![]() ![]() ![]() ♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir ![]() ![]() ♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin… Sevgililer günün kutlu olsun! ♥ @–)–) sana dijital bir gül yolluyorum, çünkü uzaklarda elimden ancak bu kadarı geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağınaufacık bir öpücük kondurdu ![]() ♥ Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak ![]() ♥ Bir yudum sevgi koskoca bir okyanusa bedeldir ![]() ![]() ![]() ♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için ![]() ![]() ♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sevgililer Günü Sözleri |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sevgililer Günü Sözleri Sevgililer Günü Sözleri (2) ♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına ![]() ![]() ♥ Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için aşığımsana! ![]() ![]() ![]() ♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer ![]() ![]() ♥ GUNESIN DOGDUGU DA BIR GERCEK BATTIGI DA… KALBIMIN ATTIGI DA BIR GERCEK, GUNUN BITTIGI DE… NE CIKAR TUM GERCEKLERI SAYSAK TEK TEK ![]() ♥ OPERIM DUDAKLARINDAN GUL KOKULU YANAKLARINDAN HER DEM GOZLERIMIN HAPSINDESIN KALBIMIN TEK SAHIBISIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! ♥ GULLER ANLATSIN SANA OLAN SEVGIMI, GULLER ANLATSIN YANLIZLIGIMI, CARESIZLIGIMI ![]() ![]() ♥ SEN BENIM HAYATIMDA OLDUGUN SURECE, NE SEN KIMSEYE RAKIP NE DE KIMSE SANA RAKIPTIR ![]() ![]() ♥ SANA DIJITAL BIR GUL YOLLUYORUM, CUNKU UZAKLARDA ELIMDEN ANCAK BU KADARI GELIYOR ![]() ![]() ![]() ![]() ♥ DUN GECE SEN UYURKEN KIZILA BOYADIM DENIZLERI, UCURUMDAN ATTIM SESSIZLIGI, HABER SALDIM RUZGARLARA FISILDASINLAR SENI NE COK SEVDIGIMI VE OZLEDIGIMI ![]() ♥ AYRILIK KUCUK SEVGILERI OLDURUR AMA BUYUK SEVGILERI GUCLENDIRIR ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sevgililer Günü Sözleri Sevgililer Günü Sözleri (3) ♥ BIR KUS OLUP GITSEM, ASSAM SU ENGINLERI, VARSAM SENIN YANINA ![]() ![]() ♥ BIR YUDUM SEVGI KOSKOCA BIR OKYANUSA BEDELDIR ![]() ![]() ![]() ♥ SANA DOGRU BIR KELEBEK UCURDUM, DAGLARI DENIZLERI ASTI SENI BULDU, YANAGINAUFACIK BIR OPUCUK KONDURDU ![]() ♥ DOGAN HER GUNUN SABAHINDA ICIMDE GOZLERINI GOREBILMEK ASKI OLMASA, INAN HICBIR SEYE DEGMEZDI YASAMAK ![]() ♥ SENI SEVDIGIM KADAR YASASAYDIM OLUMSUZLUGUN ADINI ASK KOYARDIM… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN BIRICIK ASKIM! ♥ YUREGIMDEKI TEK ARZU, HAYALIMDEKI TEK TUTKU, BENI YASATAN TEK DUYGU SENMISSIN BEBEGIM… SEVGILILER GUNUNU KUTLUYORUM ![]() ![]() ♥ HADI GEL TUT ELLERIMI! BENIMLE YAN! BENIMLE MEYDAN OKU HER CARESIZLIGE! BENIMLE UYU BENIMLE UYAN ![]() ![]() ♥ DENIZI ICERKEN MAVILER TAKILDI BOGAZIMA, KARAYA VURAN BALIK GIBI CIRPINIYORUM ![]() ![]() ![]() ♥ GOZLERIN NEHIR KIRPIKLERIN KOPRU OLSA, BEN UZERINDEN GECERKEN IPLER KOPSA VE DUSTUGUM YER DUDAKLARIN OLSA ![]() ♥ HANI EN GUZEL ASKLAR IMKANSIZ GELIR YA INSANA, IMKANSIZ OLDUGUN ICIN ASIGIMSANA! ![]() ![]() ![]() ♥ SEN COLLERDE SERAP GIBISIN, ENGIN DENIZLERDE YAKAMOZ GIBISIN, ISIGIM SENSIN, GUNESIM SENSIN… BIL KI COK OZLENDIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Sevgililer Günü Sözleri Sevgililer Günü Sözleri (4) ♥ Sevgililer öpüşürken neden gözlerini kapatır bilir misin? Çünkü gözleriyle değil de kalpleriyle görmek isterler ![]() ![]() ![]() ♥ Maviler giyer bulut olurum, yeşiller giyer bahar olurum, bakarsın bir gün beyazlar giyer senin olurum ![]() ![]() ♥ SEN DUNYAYA SURGUN BIR MELEKSIN VE BEN SENI O KADAR COK SEVECEGIM KI BIR DAHA CENNETINE GERI DONMEK ISTEMEYECEKSIN… SEVGILILER GUNUN KUTLU OLSUN! ♥ SEVGILILER GUNUNDE BELKI YANINDA DEGILIM AMA DUNDE, BUGUNDE, YARINDA YUREGIN KADAR YANINDAYIM ![]() ♥ MAVILER GIYER BULUT OLURUM, YESILLER GIYER BAHAR OLURUM, BAKARSIN BIR GUN BEYAZLAR GIYER SENIN OLURUM ![]() ![]() ♥ SEVGILILER OPUSURKEN NEDEN GOZLERINI KAPATIR BILIR MISIN? CUNKU GOZLERIYLE DEGIL DE KALPLERIYLE GORMEK ISTERLER ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Sevgililer Günü SözleriGerçekten de Güzel Sözler Teşekkürler KAPLAN |
![]() |
![]() |
|