![]() |
İlköğretim Dergisinde Rezalet |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() İlköğretim Dergisinde RezaletNiğde Dumlupınar İlköğretim Okulu’nun bastırdığı Dergi’nin son sayısında İslâm Dini’nin değerleri ile dalga geçen iğrenç bir bölümün bulunması vatandaşların tepkisine sebep oldu Niğde Dumlupınar İlköğretim Okulu'nun aylık olarak bastırdığı Dumlupınar İlköğretim Okulu Eğitim ve Kültür Dergisi'nin son sayısında İslâm Dini'nin değerleri ile dalga geçen iğrenç bir bölümün bulunması ve bu ifadelerin eğlence mantığıyla ilköğretim öğrencilerine okutulması vatandaşların tepkisine sebep oldu ![]() Okul yönetiminin okulun parasıyla aylık olarak bastırdığı derginin 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK Dergiyi hazırlatan Niğde Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Koç ise, dergiyi Okul Tanıtım Koordinatörü ve aynı zamanda okulun matematik öğretmeni Sercan Yıldızgöz'e hazırlattığını ve sorumlu kendisi olmasına rağmen, Peygamber Efendimiz (sav) ile ilgili bölümün “mizahi bölüm” olduğu gerekçesiyle dikkat etmediğini belirtti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA AÇTI Okul yönetiminin aylık olarak hazırladığı derginin son sayısında bulunan saygısız ifadeler ile ilgili olarak Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü ise soruşturma başlattığını duyurdu ![]() ![]()
![]() |
|