![]() |
Canımın Canıydı..... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Canımın Canıydı.....Bir memur ailenin en küçük çocuğu olarak babamın tayininin çıktığı bir köye taşındık ![]() okulumu bir köy okulunda okumaktansa ,şehirde medenice okumak istiyordum ![]() ![]() ![]() ![]() Beni bir sınıfa verdiler ![]() ![]() oraya oturdum ![]() ![]() ![]() etkilemişti ![]() silmesi beni o minik yaşımda ona bağladı ![]() ![]() ![]() gidip ders çalışıyor, yada o bize geliyordu ![]() ![]() ![]() birlikte okuduk ve aynı sırada bitirdik ![]() ![]() okula yazdırdılar, hatta aynı sınıfa,hatta aynı sıraya oturmamız için babalarımız öğretmenlere adeta yalvardılar ![]() ![]() sıradaydık ![]() ![]() seviyordum ![]() ![]() ![]() geçtiğimiz sırada ortak bir karar aldılar ![]() ![]() ![]() bize iletildiğinde dakikalarca sarmaş dolaş kutlamıştık bunu ![]() ![]() okul bittiğinde evlendirelim diye karar almışlardı bile ![]() ![]() ![]() elini tuttuğumda sakın bir daha bırakma demiştim ![]() ![]() Artık her gün elele tutuşup okula gidiyor okuldan çıkarken elele dolaşıyor geziyor öyle gidiyorduk evimize ![]() terleyişte elini elimden kurulamak için çekerdi ![]() hızla elini avucuma sokuştururdu ![]() ![]() ![]() bitirmek üzereydik ![]() ![]() ![]() ![]() bir cafeye gidip cola içerek kutlayacaktık ![]() ![]() ![]() ![]() O yolun benim ve ölürcesine sevdiğim insanın ayrılmasında bu kadar rol oynayacağını bilsem hiç girer miydik o yola ![]() yürümemek için ![]() ![]() ![]() ![]() bırakmış,hem de geride kalmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ne yapacağımı bilemedim üzerine kapandım yüzüne yapışmış saçlarını kaldırdığımda hayatımı bitiren o görüntüyle karşılaştım ![]() tavuk gibi çırpınıyordu ![]() ![]() yoktu ![]() ![]() tekerinin altından fırlayan bir taş suratına saplanmıştı ![]() bilemezdim ![]() ![]() sıkı sıkı tuttu ![]() ![]() için almadı ve kaçtı gitti ![]() ![]() bir şey yapamıyordum ![]() ![]() ![]() yitireli ![]() ![]() ![]() ![]() Tek elimde kalan bu net ![]() ![]() ellerimi bırakmamaları şartıyla elimi uzattım ![]() ![]() lütfen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Canımın Canıydı..... |
![]() |
![]() |
#2 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....Su perisi bu hikaye sana mı ait? ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....çok güsel bir yazı çok ama çok tşk ederimm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....paylaşım için tşlr gusel dii
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....Hikaye Su prisine ait değil sanırım ama onu anlatır gibi:) Teşekkürler bu güzel hikaye için su perisi
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....Konu bana ait değil arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
kutlubyr
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....Su perisi hikaye senin diye çok korktum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
güneş_parçası
|
![]() Cevap : Canımın Canıydı.....çok güzell tşkrlr
![]() |