![]() |
ßekliyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() ßekliyorum...İçimde bir şeyler kopuyor, paramparça oluyorum ![]() parçalanıyor, sonu yokmuş gibi, garip bir yap-boz oyunu bu ![]() ![]() ![]() Gitti giden dönmeyecek, Kabul et kalbimAsla seni sevmeyecek, Hayat ne zalim ![]() ![]() ![]() Bağırmak istiyorum, haykırmak istiyorum ama kelimeler boğazıma düğümleniyor ve susuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ummadığım bir yerde, ummadığım bir anda patlamaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() ve geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum aslında ![]() ![]() ![]() O yanmadı senin kadarFeryat etsen neye yararYa sen dur sonsuza kadar ya kabul et ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Diğer yandan da; hayat kısa, bağır çağır, boşalt içini diyorum kendi kendime ![]() da bu kısacık hayatı daha da çekilmez hale getirebileceğimi düşünüyorum ![]() düşüp yine susuyorum ![]() emin bir halde ![]() Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor ![]() ![]() ![]() "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : ßekliyorum... |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : ßekliyorum...Çok güzel bi şiir paylaşım için sağol
![]() |
Cevap : ßekliyorum... |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : ßekliyorum...Gözyaşlarımı içime akıtıyorum ve biliyorum ki kimse görmüyor, göremiyor ![]() ![]() ![]() "Sessiz Çığlığıma" ses vereceğin "o" günü bekliyorum ![]() ![]() ![]() çok güzelmiş teşekkürler
|
![]() |
![]() |
|