Saç Dökülmesi Soruları |
08-18-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Saç Dökülmesi Soruları2 yıl once saç ektirdim ve Propecia kullanmaya devam ettim6 ay once Propecia kullanmayı yan etkileri yüzünden bıraktım Şu an sadece Revivogen kullanıyorum Saçlarımı korumam için yeterli olur ? David Sevgili David Saçlarınızı dökülmeye karşı korumak için ihtiyacınız olan tek şey Revivogendir ve ayrıca saçlarınızın uzaması için saç köklerinizi canlandırır Dr Khadavi 1 yıl öncesine kadar Propecia kullanıyordum Yan etkileri nedeniyle bu ürünü kullanmayı bıraktım ve ayrıca saç ektirdim Şu an, daha fazla saç dökülmesini engellemek için sadece Revivogen kullanıyorum Yeterli olur mu ? Saç dökülmesi için açılan forumlardaki insanlar Revivogenin bitkisel hippi saçmasından başka birşey olmadığını söylüyorlar Fakat ben onlara katılmıyorum Revivogeni 1 yıldan beri kullanmaktayım ve bu ürünü kullandığımdan beri herhangi bir saç dökülmesi ile karşılaşmadım Eğer Revivogeni önerildiği şekilde kullanırsam, saç dökülmesini durdurmak için yeterli olur mu ? David Sevgili David Revivogeni kullanmak size sonuç verdiği sürece, size bu ürünü başka herhangi takviye ürün kullanmadan günlük olarak kullanmayı sürdürmenizi tavsiye ederim Bu, Revivogenin şu an piyasada doğal ve sentetik olarak bulunan en güçlü DHT engelleyici olması gerçeğinden kaynaklanıyor Ayrıca Revivogen DHT engelleyicilerle birlikte, bebekler saç çıkmasını iyileştirmek için ve şeftali ince tüylü saçların kalınlaşıp koyulaşması için Anajen (saçın üretim fazı) teşvik edici katkılar içeriyor Bu yüzden, Revivogen saç dökülmesinin bilinen 3 mekanizmasına karşı en kapsamlı ürün olduğu için, şu an piyasada bulunan en eksiksiz üründür Dr Khadavi Revivogen de devekuşu yağı gibi yağ asitleri içeriyor Bu yüzden, tropical devekuşu yağı uygulamasının saç dökülmesi tedavisinde etkili olduğunu söyleyemez miyiz ? Ayrıca saçımın ön tarafı M şekilli, ama aralarda çok çok minik açık renkli, nerdeyse görünmeyen saç tellerim var Revivogeni şu an kullanıyorum ve bu minik saç tellerinin Revivogen kaynaklı olup olmadığını gerçekten bilmiyorum Bu saç telleri, Revivogen kullanımına devam edersem kalınlaşır mı ? S Sevgili S Bütün yağ asitleri, aynı şekilde oluşmaz Öncelikle , sadece belli yağ asitleri DHT üretimin engeller ve çoğu yağ asidi bunu yapmaz Dahası, doğru yağ asitleri olsalar bile, bu asitler kendi doğal ortamlarında aktif olurlar ve bu aktiviteyi sağlamak için ek işlemler gerekir Sadece devekuşu yağı, doğru yağ asitlerine sahip değildir, ki olsalar bile aktif olmadıkları sürece işe yaramayacaklardır Bu olay, isimleri ne olursa olsun diğer tüm yağlar için de geçerlidir Başınızdaki minik saç telleri, minyatür saçlar olarak adlandırılır Düzenli olarak Revivogen kullanımıyla birlikte 6 ay içerisinde bu tellerin daha koyu ve kalın bir hal aldığını görmelisiniz Düzenli devam edecek olan Revivogen veya diğer işe yarayan ürünler ile, zaman içerisinde bu saç telleri değişecek ve normal saçlar halini alacak Buna rağmen, bu tamirat döneminde zarar gören bazı saç telleri eskisi kadar uzamayacaktır Dr Khadavi Kaynakça: Kaynakça:Revivogen |
|