![]() |
Mahkeme'den Türbana Ret... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Mahkeme'den Türbana Ret...AİHM, türbanın laik bir ülkede var olamayacağına karar verdi ![]() ![]() ![]() AİHM, derste türban takmak isteyen öğretmenleri haksız buldu ![]() Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi başörtülü öğretmenlik yaptıkları için işlerini son verilen Fatma Karaduman and Sevil Tandoğan'ın yaptığı başvuruyu karara bağladı ![]() AİHM, başörtüsü yasağı nedeniyle din ve inanç özgürlükleri ihlal edildiğine dair iddiayı reddetti ![]() ![]() ![]() Mahkeme Leyla Şahin kararında, başvurucunun laik bir ülkede olduğunu bilmesine rağmen okulda başörtüsü takmak istemesinin haksız olduğunu vurgulamıştı ![]() Karaduman ve Tandoğan'ın başvuru yaptığı diğer konu ise adil yargılanmadıkları iddiasıydı ![]() ![]() Mahkeme başvurucuların manevi tazminat olarak 400 bin euro ve mahkeme masrafları için 20 bin euro talebini de reddetti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Mahkeme'den Türbana Ret... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Mahkeme'den Türbana Ret...Müslüman biir Ülkede vatandaşın eğitim ve öğretim hakkının dinin inançlarından dolayı elinden alınmasına mı yanarsın,yoksa adaleti yurt dışında aramasına mı?Yazık ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Mahkeme'den Türbana Ret... |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Mahkeme'den Türbana Ret...Ben şahsen Adaletin yurtdışında aranmasına yanıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|