Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bahaneler, diyet, için, kullanılan, yapmamak

Diyet Yapmamak İçin Kullanılan Bahaneler

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Diyet Yapmamak İçin Kullanılan Bahaneler

Siz de her pazartesi diyete başlamaya karar verip, ertesi gün vazgeçenlerden misiniz? Kadınların büyük bir bölümünü etkileyen bu durum karşısında uzmanlar bahaneleri sıralayarak kaçış yollarını kapatmayı deniyor İşte uzmanlara göre en fazla kullanılan bahaneler ve öneriler şöyle:Çok az yiyorum, yine de kilo veremiyorum: Bir gün boyunca yediklerinizin listesini tutsanız, düşündüğünüzden çok daha fazla yediğinizi görürsünüzSevdiğim yiyeceklerden vazgeçmek istemiyorum: Çikolata, patates cipsi ve dondurmadan vazgeçemem diyorsanız, bu yiyeceklerden az miktarda ve çok sık olmamak kaydıyla yiyebilirsinizDaha önce pek çok kez denedim ama başarılı olamadım: Geçmiş deneyimlerinizden ders alarak hatanızı fark etmeye çalışın Daha gerçekçi olun, ne kadar sürede kaç kilo verebileceğinizi iyi hesaplayınSigarayı yeni bıraktım, bir de diyet yapamam: Acıktığınızı hissettiğinizde hemen bir elma ya da başka bir meyve yiyerek; hem sigarayı bırakıp hem de yeme alışkanlığınızı sağlıklı yönde değiştirebilirsinizKilolarım ailemden geliyor, şişmanlık bizim genlerimizde var: Ailenizde kalıtsal olarak gelişen bir şişmanlık söz konusuysa bile, sağlıklı bir diyet programıyla ve düzenli egzersizlerle kilo verebilirsiniz
'
Kaynak: Anneyiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com