Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aylarin, d&uu, diyet, kilodan, kiloya, yaptim, yaz

Ben Yaz Aylarin Da Diyet Yaptim 86 Kilodan 63 Kiloya D&Uu

Eski 08-18-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ben Yaz Aylarin Da Diyet Yaptim 86 Kilodan 63 Kiloya D&Uu

Soru:
Ben yaz ayların da diyet yaptım 86 kilodan 63 kiloya düştüm ama şu anda az yediğim halde hızla kilo alıyorum 1 ay içerisinde 68 kiloya çıktım ne yapmalıyım? hiç bir şey yemesem mi? hata diyeceksiniz ama ne yapayım? ve benim 55 kiloya inmem gerekiyor 5 ay içerisin de? bana bir diyet programı mı öneririziniz bilemiyorum?

12042008

Cevap:
Diyet yapmak aç kalmak değildir Uygulanacak olan diyetin içeriği ; insanın sağlık durumuna, yaşına, cinsiyetine, aktivitesine ve kilosuna bağlı olarak farklılık gösterir Bu sebepten dolayı her insana bünyesine bağlı olarak farklı diyet programı uygulanır
Diyet yapmak için mutlaka bir diyetisyen kontrolünde olmanız gerekmektedir
Bilinçli bir diyet için yapılması gereken ; sağlıklı, yeterli ve dengeli beslenmeyi öğrenmek gerekmektedir Bunun için profesyonel bir destek alınmalıdır

12042008

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com